Γ Εθνική / Τοπικά

Όλυμπος Κέρκυρας – Τέλος και ο Ιωνάς!

c7c3aedd514c0d21554925513ba02335_LΑμείλικτη είναι η διοίκηση και η τεχνική ηγεσία του Ολύμπου Κέρκυρας σε θέματα πειθαρχίας και γι’ αυτό παρελθόν από την ομάδα αποτελεί ο Γιώργος Ιωνάς.

Ο επιθετικός υπέπεσε αρκετές φορές σε πειθαρχικά παραπτώματα, με τον Άκη Πανδή να εισηγείται την απομάκρυνσή του, ενώ η διοίκηση δεν έφερε αντίρρηση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το Δ.Σ. του ΑΠΣ Όλυμπος Κέρκυρας, μετά από εισήγηση του προπονητή της ομάδας μας κ. Ευγένιου Πανδή, να απομακρυνθεί ο ποδοσφαιριστής Γιώργος Ιωνάς, λόγω των πολλαπλών πειθαρχικών παραπτωμάτων που έχει υποπέσει από την αρχή της περιόδου, αποφάσισε να κάνει δεκτή την εισήγησή του.

Ο Γιώργος Ιωνάς που είναι για τρίτο χρόνο στην ομάδα μας και πέρσι είχε τιμωρηθεί για αντίστοιχες συμπεριφορές, φέτος τέσσερις φορές έχει τιμωρηθεί με χρηματικό πρόστιμο για τη συμπεριφορά του, ήταν απείθαρχος ακόμα και στις προπονήσεις, ο προπονητής της ομάδας έκανε τεράστια υπομονή ελπίζοντας ότι ο ποδοσφαιριστής θα καταλάβει το λάθος του, χαρίστηκε αρκετές φορές στα τερτίπια του, αλλά όπως μας εξήγησε η κατάσταση αυτή δεν πήγαινε άλλο γιατί επηρέαζε η συμπεριφορά του όλη την ομάδα. Μην ξεχνάμε ότι φέτος αποβλήθηκε σε δυο εντός έδρας ματς, με ότι αυτό συνεπάγεται για την ομάδα.

Το Δ.Σ. γνωστοποίησε με έγγραφό του που αναρτήθηκε στα αποδυτήρια της ομάδας ότι, όλες οι εισηγήσεις του προπονητή μας για τιμωρίες σε θέματα πειθαρχίας θα γινόταν δεκτές, αυτό έπραξε και τη συγκεκριμένη περίπτωση, κάλεσε την Τετάρτη 11/12/2013 στις 18.00 τον ποδοσφαιριστή να παρουσιαστεί στο Δ.Σ., αυτός δεν εμφανίστηκε, ουσιαστικά για να του ανακοινωθεί η τιμωρία του. Ακόμα θέλουμε να επισημάνουμε ότι ενώ κανένας παίκτης δεν πρόκειται να φύγει στις μεταγραφές του Γενάρη.

Προσανατολιζόμαστε να ενισχύσουμε την ομάδα με 3-4 ποδοσφαιριστές, εφ΄ όσον εξασφαλίσουμε το οικονομικό μέρος αυτής της κίνησης, σε θέσεις που «πονάει» η ομάδα και περιμένουμε την επιστροφή των τραυματιών Γιάννη Βασιλάκη, Δημήτρη Μπούα, την επιστροφή στο νησί του Κώστα Κονόμη (υπηρετεί την στρατιωτική του θητεία) και την δυνατότητα από 1η Γενάρη του Ανδρέα Κλίντη να αγωνίζεται για να δυναμώσει περισσότερο η ομάδα μας και να διεκδικήσουμε την επίτευξη του στόχου της παραμονής.

Για τον λόγο αυτό ζητάμε από όσους είναι πραγματικά Ολύμπιοι και πονάνε την ομάδα, αλλά και τους φίλους της, να δώσουν το παρόν σε μια άτυπη Γ.Σ. την Κυριακή 22 Δεκέμβρη στις 17.00 μετά το ματς με τον Καμπανιακό, στην αίθουσα συνεδριάσεων στο γήπεδό μας, όπου θα συζητηθεί και το θέμα της δικαστικής διαμάχης με τη Κτηματική εταιρεία του δημοσίου…».

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected