Κατηγορίες
Super League 1

Πλατανιάς – SCODA Ξάνθη (3-0) Για 90′ ο Βασιλακάκης

1ad1ae4ff71440ec6bdd30279a9d3913_LΚαταιγιστικός ήταν ο Πλατανιάς στο δεύτερο ημίχρονο που αύξησε την αποτελεσματικότητά του και επιβλήθηκε 3-0 της Ξάνθης.

Οι «ερυθρόλευκοι» προηγήθηκαν στο 47’ με πέναλτι του Γουνδουλάκη, ενώ οι Τετέ και Τόρες διαμόρφωσαν το 3-0, μη αφήνοντας περιθώριο αντίδρασης στους ακρίτες.

Στο πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι είχε καλό ρυθμό, αλλά καθόλου φάσεις, με τις δυο ομάδες να προσπαθούν να γίνουν απειλητικές. Το 0-0 διατηρήθηκε ως την ανάπαυλα, όμως το δεύτερο ημίχρονο ήταν… φωτιά. Στα πρώτα δευτερόλεπτα του δευτέρου μέρους, ο Μπέλιτς μπήκε μέσα στην περιοχή και ανατράπηκε από τον Βασιλακάκη. Ο Γουνδουλάκης ανέλαβε την εκτέλεση κι έκανε το1-0.

Η Ξάνθη επιχείρησε να απαντήσει κι έχασε καλές στιγμές με τους Βάλλα και Μάνδαλο. Όμως δεν κατάφερε να ισοφαρίσει και στο 65’, ο Τέτε με κεφαλιά έγραψε το 2-0. Και στο 71’, κι ενώ ο Πλατανιάς έκανε ότι ήθελε στον αγωνιστικό χώρο, ο Κατάι με πλασέ σημάδεψε το δοκάρι και ο Τόρες από κοντά έκανε το 3-0. Οι παίκτες της Ξάνθης δεν μπορούσαν να διεκδικήσουν κάτι από το παιχνίδι, ενώ οι Χανιώτες είχαν τον έλεγχο του αγώνα ως το τέλος και μετά τη λήξη του αγώνα πανηγύρισαν τη σπουδαία νίκη.

Πλατανιάς : Γιωργαλλίδης, Φαΐσκα, Ζουμπουλάκης, Φερνάντεζ (84’ Δημήτρης), Ιντζίδης, Αγκίλερα, Τετέ, Μπέλιτς, Τόρες (79′ Μπεριάν), Γουνδουλάκης (52′ Σιώπης), Κατάι

Ξάνθη : Τσέμα, Γούτας, Βάλλας, Βασιλακάκης, Μπέρτος, Μπαξεβανίδης, Κάλβο (51′ Τριάδης), Φλίσκας (69′ Ράνος), Μάνταλος, Σολάρι, Σολτάνι (82’ Νάκας)

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected