Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Γενικά

ΑΕΚ – Αστέρας Βάρης 1-0

mpresevits_610x400Θα περίμενε κανείς ξέσπαμα. Φευ… Η ΑΕΚ συνέχισε σε ρηχά και το μόνο κέρδος ήταν η πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου, αφου το 1-0 με τον Αστέρα Βάρης επιβεβαίωσε οι μέτριες εμφανίσεις συνεχίζονται.

Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση πέτυχε ο Μπρέσεβιτς στο 63΄ και σίγουρα ο κόσμος έφυγε απογοητευμένος από το ΟΑΚΑ με την εικόνα της ομάδας. Σφίγγει ο κλοιός για όλους στην ΑΕΚ…

“Κλείσαμε μία εβδομάδα αρκετά δύσκολη, γιατί και την προηγούμενη Κυριακή είχαμε μία άσχημη εικόνα και ένα άσχημο αποτέλεσμα και αυτό έφερε γκρίνια και πίεση. Μεσοβδόμαδα παίξαμε παιχνίδι πρωταθλήματος που κι αυτό έπαιξε το ρόλο του. Ήρθαμε να παίξουμε αυτό το παιχνίδι Κυπέλλου, μετά από μία δύσκολη εβδομάδα. Τα παιδιά προσπάθησαν να παίξουν ποδόσφαιρο, όπως κάνουν σχεδόν πάντα. Άλλες φορές μας βγαίνει άλλες όχι. Παίξαμε απέναντι σε μία ομάδα που μας περίμενε στο μισό γήπεδο. Δεν θυμάμαι να μας δημιούργησαν κάποια φάση, ενώ εμείς προσπαθήσαμε να ανοίξουμε την άμυνα κυρίως από τα πλάγια. Στο πρώτο ημίχρονο νομίζω δεν κάναμε φάσεις τόσες πολλές. Στο δεύτερο ημίχρονο ίσως αγχωθήκαμε λίγο περισσότερο, πάντα όμως προσπαθούσαμε να παίξουμε ποδόσφαιρο. Δεν είναι και τόσο εύκολο αυτό. Ειδικά όταν δεν είσαι τόσο φρέσκος, μετά από τρία σερί ματς. Το αφήνουμε κι αυτό πίσω. Προχωράμε δυνατά για να πετυχουμε το στόχο μας που από την αρχή είναι βγάλουμε την ομάδα από την κατηγορία”, τόνισε ο Δέλλας.

και πρόσθεσε: “Δεν θα μιλήσω ούτε για ανέβασμα ούτε για πισωγύρισμα. Θα πρέπει να σταθεροποιήσουμε την απόδοσή μας στα στάνταρ που θέλουμε εμείς. Σίγουρα σε κάποια παιχνίδια δεν έχουμε αυτά τα στάνταρ. Είχαμε το αποτέλεσμα την Κυριακή, δεν είχαμε μία καλή εμφάνιση την Τετάρτη. Ο πανικός, να ξέρετε, είναι ο πιο κακός σύμβουλος. Ειδικά όταν αυτός ο πανικός έρχεται απ’ έξω. Στην ομάδα μέσα δουλεύουμε με υπομονή να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό”

ΑΕΚ : Βούρας, Αργυρίου, Πεταυράκης, Τσούπρος, Ρόβας, Γεωργέας, Κορδέρο, Πόποβιτς (61′ Μπρέσεβιτς), Πλατέλλας, Γροντής, Ντακόλ.

Αστέρας Βάρης : Ούσιος, Σχίζας, Κόπελας (81′ Kριλής), Πλίτσης, Σκουρλής, Παπαδημητρόπουλος, Μίχος, Φωστέρης, Καζάντζης (75′ Κωβαίος), Ζώνας, Ανδρεαδάκης (89′ Μπράχος)

*mikriliga.org

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected