Κατηγορίες
Γενικά

ΑΕΛ – Κοζάνη 3-1

13-14-kyp-lar-koz-fash1-640x360Με 3-1 νίκησε η ΑΕΛ την Κοζάνη στο Αλκαζάρ στον τελικό του 2ου Ομίλου του Κυπέλλου Γ Εθνικής 2013-14.

Οι δύο ομάδες είχαν ήδη προκριθεί στα προημιτελικά ανεξαρτήτως του σημερινού αποτελέσματος, καθώς οι φιναλίστ του 1ου και του 2ου Ομίλου της Γ” Εθνικής είχαν κληρωθεί να συμπληρώσουν την οκτάδα μαζί με τους νικητές των έξι ομίλων του Κυπέλλου.

Με την νίκη της αυτή η Λάρισα κέρδισε το δικαίωμα να αγωνιστεί … εκτός έδρας στα προημιτελικά απέναντι στην ηττημένη του αγώνα Κοζάνη, καθώς η προκαθορισμένη κλήρωση απαιτεί στην επόμενη φάση τον νικητή του σημερινού αγώνα να αγωνιστεί με τον ηττημένο, στην έδρα … του ηττημένου!

Ετσι οι δύο ομάδες θα ξανασυναντηθούν στην Κοζάνη στις 29 Δεκεμβρίου 2013 σε μονό παιχνίδι (με παράταση και πέναλτυ αν χρειαστεί), με τον νικητή να αντιμετωπίζει τον νικητή του ζευγαριού Αγροτικός Αστέρας – ΑΕΚ σε διπλούς αγώνες στα ημιτελικά.

Το παιχνίδι στο Γήπεδο Αλκαζάρ ήταν καλό καθώς οι δύο ομάδες έπαιξαν ελεύθερα και χωρίς σκοπιμότητες.

Στο 28′ σέντρα του Καρανίκα από δεξιά, κεφαλιά του Νέστορα Στεφανίδη και 1-0.

Στο 62′ φάουλ-σέντρα του Ταφαρλή από αριστερά, γυριστή κεφαλιά-πάσα του Κάλφα και ο Ηλίας Τσικόπουλος πλάσαρε από κοντά κάνοντας το 1-1.

Στο 71′ πάσα του Καρανίκα στον Κόϊτς που από αριστερά έστρωσε στον επερχόμενο Στεφανίδη που πλάσαρε για το 2-1.

Στο 86′ κόρνερ του Νεμπεγλέρα από δεξιά, κεφαλιά του Ρούσση για το τελικό 3-1.

ΑΕΛ : Καρακούτσης, Καρανίκας, Μήτσης, Σιάκκας, Βοσκόπουλος, Νεμπεγλέρας, Σαββίδης (41′ λ.τ. Ρούσσης), Στεφανίδης, Παπαϊωάννου (64′ Κόϊτς), Μπλέντι (84′ Ανδριόπουλος), Γκούρτσας.

Κοζάνη : Αμπατζίδης, Στεργιόπουλος (46′ Ντεμιράϊ), Τραυλός, Ηλίας Τσικόπουλος, Κάλφας, Μαλούτας, Γιάννης Τσικόπουλος, Μπουλγκουρίδης, Πιπινίκας (77′ Σαμαράς), Ταφαρλής, Βασιλίεβιτς.

*fckozani.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected