Κατηγορίες
Football League

Απόλλων Καλαμαριάς – Καβάλα (4-0) Σκόρερ ο Πασιαλής!

e36ecbe537d4a8064c1ee5fda3c3ac29_LΤη χαρά της νίκης γεύτηκε ξανά ο Απόλλων που σκόρπισε την Καβάλα στους… τέσσερις ανέμους επικρατώντας 4-0.

Οι Πόντιοι μετρούσαν πέντε ματς χωρίς νίκη (η τελευταία την 6η αγωνιστική στον Τύρναβο κόντρα στην ομώνυμη ομάδα) και η Καβάλα των πολλών προβλημάτων δεν μπόρεσε ούτε λεπτό να προβάλλει αντίσταση στις άγριες διαθέσεις των παικτών του Ανδρέα Παντζιαρά.

Τον… λογαριασμό άνοιξε στο 12′ ο Πασιαλής με σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή. Ένα τέταρτο αργότερα έγινε το το 2-0 με τον Βλάχο ο οποίος σούταρε μέσα από την περιοχή. Το τρίτο γκολ σημειώθηκε με τη συμπλήρωση μιας ώρας ματς όταν ο Αθανασιάδης βγήκε στην πλάτη της άμυνας της Καβάλας, πέρασε και τον Τιγγιρίδη και πλάσαρε σωστά. Το όνομα του στον πίνακα των σκόρερ πρόσθεσε και ο Γκουγκουλιάς στο 85′. Μετά από σουτ του Ναλμπάντη, η μπάλα στρώθηκε στον Γκουγκουλιά, ο οποίος βρέθηκε σε θέση βολής.

Απόλλων Καλαμαριάς : Καρατζιοβαλής, Πιτσόκος, Κισκαμπάνης, Μανουσαρίδης, Μωυσίδης, Σακκάς, Βλάχος, Βέργος (74′ Παρμαξίδης), Πέλκας (64′ Ναλμπάντης), Αθανασιάδης (76′ Γκουγκουλιάς), Πασιαλής.

Καβάλα : Τιγγιρίδης, Πάλλας (67΄Παπαδόπουλος), Ντουτσαρίδης, Γκαρακλίδης, Χόρτσας (38′ Πόπτσης), Κουρέλας, Βαλεριάνος, Καπνίδης, Καζαντζίδης, Καρλόπουλος, Αλεξίου (38′ Ντομί).

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected