Κατηγορίες
Football League

Γλυφάδα – Φωκικός (0-2) Για 90′ ο Νατσούρας

7aed2a4d22821c607089fa2013832850_LΣτις θέσεις των play offs του Νοτίου ομίλου της Football League φιγουράρει ο Φωκικός, ο οποίος επικράτησε… άνετα 2-0 της Γλυφάδας στην Καισαριανή.

Η ομάδα της Άμφισσας μπήκε δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και λίγα… δευτερόλεπτα μετά την συμπλήρωση του πρώτου τέταρτου της αναμέτρησης είχε «κλειδώσει» το «τρίποντο».

Την… αρχή έκανε ο Τζέκος στο 7’ ο οποίος με κοντινή προβολή άνοιξε το σκορ, ενώ στο 16’ ο ίδιος παίκτης, με το δεύτερο προσωπικό τέρμα, διαμόρφωσε το 2-0 για τους φιλοξενούμενους. Στην συνέχεια, οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να αντιδράσουν αλλά στο 25′ το σουτ του Στασινόπουλου σταμάτησε στο δοκάρι, ενώ την ίδια κατάληξη είχε και η προσπάθεια του Θέου για τον Φωκικό στο 38′.

Στο δεύτερο μέρος, οι φιλοξενούμενοι είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων και αναζήτησαν ένα ακόμα τέρμα, αλλά στο 60′ δεν μέτρησε τέρμα του Τζέκου ως οφσάιντ.

Γλυφάδα : Κοτταράς (46′ Χρήστου), Μουστάκης, Δημακάκος, Νατσούρας, Γαλανόπουλος, Σκόνδρας, Νικολιάς, Παιδάκης, Κόκκαλης (84′ Μαυρίας), Σμυρλής, Στασινόπουλος (54′ Κουντούρης).

Φωκικός : Λανσάνο, Άλα, Ράντι, Σκαρίμπας (56′ Πεχλιβανόπουλος), Θέος (86′ Ζαχαρόπουλος), Φράγκος (75′ Γεωργουσόπουλος), Σιμονιάν, Άλβαρεζ, Τζέκος, Ασίγκμπα, Καλαγκάνης.

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected