Κατηγορίες
Super League 1

Απόλλων Σμύρνης – Πανθρακικός 3-2

aedb5f250b737cbc36cafa6859c193b2_LΙδιαίτερα ανεβασμένος εμφανίζεται ο Απόλλωνας τον τελευταίο καιρό και το απέδειξε περίτρανα νικώντας -πιο εύκολα από ό,τι δείχνει το τελικό σκορ- τον Πανθρακικό στη Ριζούπολη με 3-2 και παίρνοντας σημαντική βαθμολογική «ανάσα».

Η αθηναϊκή ομάδα έφτασε πλέον τους 13 βαθμούς και παρέμεινε κοντά στον Πλατανιά ο οποίος έχει συγκεντρώσει 15 και βρίσκεται ακριβώς πάνω από την επικίνδυνη ζώνη. Αυτό ήταν το τρίτο σερί καλό αποτέλεσμα για τον Απόλλωνα μετά τις ισοπαλίες με Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ, ενώ ήταν και η πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα με τον Λόρι Σάντσεζ στον πάγκο. Είχε προηγηθεί άλλη μία νίκη, αλλά σε αγώνα Κυπέλλου απέναντι στη Νίκη Βόλου.

Οι γηπεδούχοι έδειξαν τη διάθεσή τους να επιτεθούν από το ξεκίνημα, αλλά ο αγώνας στο πρώτο ημίχρονο δεν είχε ευκαιρίες για κανέναν από τους δύο αντιπάλους. Στο 45′ ο Φαρινόλα σέντραρε και ο Πετρόπουλος ανατράπηκε μέσα στην περιοχή από τον Χρήστου. Ο διαιτητής έδειξε το σημείο του πέναλτι και την εκτέλεση ανέλαβε ο Κόρμπος βάζοντας μπροστά την «Ελαφρά Ταξιαρχία».

Στο 57′ ξανά ο Παναγιώτης Κόρμπος με κεφαλιά έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στον Απόλλωνα για να γίνει το 3-0 από τον Αργυρόπουλο στο 84′. Εκεί όλα έδειχναν ότι το ματς τελείωσε. Ο σκόρερ του τελευταίου τέρματος των νικητών αποβλήθηκε στο 87′, ενώ ο Πανθρακικός μείωσε αρχικά με τον Χασομέρη στο 89′ για να πλησιάσει ακόμα περισσότερο με τον Ρομέου στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων…

Αλλά ήταν πολύ αργά…

Απόλλων Σμύρνης : Τζόρβας, Αργυρόπουλος, Κανακούδης, Δεληζήσης, Αλβάρεζ, Κόρμπος (89′ Παπαζαχαρίας), Τσοκάνης, Τσιλιγκίρης (72′ Χατζηζήσης), Παντελιάδης, Φαρινόλα, Πετρόπουλος

Πανθρακικός : Σέρεμετ, Παπαγεωργίου, Χρήστου (62` Ζεκίνια), Ζος, Μίκουλιτς, Ρομέου, Εμπόου (75` Ντιόγκο), Μπαϊκαρά, Τζανής, Κάσες, Ιγκόρ (86` Χασομέρης).

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected