Κατηγορίες
Super League 1

ΟΦΗ – Λεβαδειακός (1-0) Για 90′ ο Μουλόπουλος

5c056aaa45b9d71e93db68aa229fe069_LΈνα γκολ του Παπάζογλου ήταν αρκετό στον ΟΦΗ για να νικήσει 1-0 τον Λεβαδειακό στο Ηράκλειο και να πάρει βαθμιά βαθμολογική ανάσα προσπερνώντας τους Βοιωτούς.

Ο ΟΦΗ ήταν αυτός που με το ξεκίνημα του αγώνα στην Κρήτη έδειξε να θέλει το τρίποντο, πίεσε τον Λεβαδειακό και με το… καλημέρα, στο 7’ του αγώνα, κατέφερε με κεφαλιά να ανοίξει το σκορ. «Δράστης» δεν ήταν άλλος από τον… μόνιμο σκόρερ του, Σάκη Παπάζογλου, που έβαλε την ομάδα του σε θέση οδηγού, στην οποία έμεινε ως το φινάλε.

Ο ΟΦΗ είχε δυο δοκάρια, με τον Όγιος στο πρώτο ημίχρονο και τον Μπούρμπο στο δεύτερο, ενώ ο Λεβαδειακός ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με δέκα παίκτες λόγω της αποβολής του Ιωαννίδη στο 90’, μετά από σκληρό χτύπημα πάνω στον Μπανούση. Το θετικό για τους Κρητικούς ήταν πως έδειξαν να εκμεταλλεύονται την έδρα τους, να παίρνουν τα τρίποντα που πρέπει στο Ηράκλειο και να είναι στον σωστό δρόμο ενόψει της συνέχειας. Την ίδια ώρα, ο Λεβαδειακός, δείχνει να χάνει πολύ από τη δύναμή του μακριά από τη Βοιωτία και αυτό είναι ένα πρόβλημα που πρέπει να το λύσει ενόψει της συνέχειας…

ΟΦΗ : Φερνάντες, Μπούρμπος, Τριποτσέρης, Ζορό, Μιλιάζες, Ζε Εντουάρντο, Κάλαϊτζιτς, Μακρής, Κουτσιανικούλης (87′ Μπανούσης), Όγιος (51′ Μακουκούλα), Παπάζογλου (78′ Λαμπρόπουλος)

Λεβαδειακός : Στρατηλάτης, Μουλόπουλος, Γεωργίου, Λαμπρόπουλος (46′ Κάντζι), Σαγκινέτι, Λυκογιάννης, Κονέ (72′ Κονέ), Μάγκας (46′ Μάρτινς), Ιωαννίδης, Ορτέγκα, Μάντζιος.

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected