Κατηγορίες
Γενικά

Διγενής Λακκώματος – Αγροτικός Αστέρας 0-1

AGROTIKOS-PANIGIRIKO_610x400Ο Αγροτικός Αστέρας νίκησε 1-0 τον Διγενή Λακκώματος και θα παίξει στην επόμενη φάση του Κυπέλλου με την ΑΕΚ, ενώ οι ηττημένοι θα αντιμετωπίσουν τον Ατρόμητο Αχαΐας!

Ο Αγροτικός Αστέρας είναι ο κερδισμένος από την αναμέτρηση της 4ης αγωνιστικής της Α’ φάσης του Κυπέλλου κόντρα στον Διγενή Λακκώματος, αφού αυτός θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ στα προημιτελικά του θεσμού.

Έτσι, οι “κιτρινόμαυροι” θα βρουν μπροστά τους έναν ακόμη …Αστέρα, μετά τον Αστέρα Βάρης, που απέκλεισαν στον τελικό του 6ου ομίλου.

Από την άλλη, και το Λάκκωμα θα βρεθεί στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, όπου θα τεθεί αντιμέτωπος με τον Ατρόμητο Αχαΐας, ωστόσο έχασε μεγάλη ευκαιρία να είναι ο αντίπαλος της ΑΕΚ.

Το μοναδικό τέρμα στη σημερινή αναμέτρηση πέτυχε ο Κρυστάλλης με σουτ από το κέντρο στο 32′, εκμεταλλευόμενος την έξοδο του τερματοφύλακα Ταταρίδη, που βρισκόταν εκτός εστίας. Οι γηπεδούχοι έφτασαν κοντά στην  ισοφάριση στο 92′, αλλά ο Μιχάλης μόνος απέναντι στο τέρμα πάτησε την μπάλα και δεν κατάφερε να σκοράρει.

Διγενής Λακκώματος : Παπαβασιλείου, Λαμπερνάκης, Σπανός (80′ Αθανασιάδης), Τουλκερίδης, Σαραλιώτης, Γεωργιάδης, Βιτλής, Δραγανίδης, Στασινόπουλος (65′ Κωστικίδης), Μιχάλης, Παπαποστόλου

Αγροτικός Αστέρας: Ταταρίδης, Καραντασιάδης, Τριανταφυλλίδης, Γεωργιάδης, Γκρμαν, Σαμουηλίδης, Χατζηηλιάδης, Παπαδόπουλος, Κρυστάλλης (59′ Χουνουζίδης), Λαζαρίδης (46′ Κουκουλέκης), Βελλίνης (83′ Κώτσιας).

*infootball.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected