Κατηγορίες
Γενικά

Ιωνικός – Πανελευσινιακός 0-1

paneleysiniakos_610x400Ο Πανελευσινιακός έβγαλε νοκ άουτ τον Ιωνικό με 1-0 σε ένα ματς που στιγματίστηκε από επεισόδια

Στο 100ο λεπτό της παράτασης τσέκαρε ο Πανελευσινιακός το εισιτήριο για την επόμενη φάση του Κυπέλλου. Ο Μάρης διαμόρφωσε το τελικό 1-0 με τον Ιωνικό που αποκλείστηκε.

Είχαμε και διακοπή στο παιχνίδι, όταν στο 116ο λεπτό οπαδοί του Ιωνικού μπούκαραν στον αγωνιστικό χώρο, ενώ έγινε και ντου προς την πλευρά των φίλων της ομάδας της Ελευσίνας.

Κατά την εισβολή, ένας από τους οπαδούς των γηπεδούχων κινήθηκε προς την πλευρά των φιλάθλων των φιλοξενούμενων και έριξε μια φωτοβολίδα. Η επέμβαση των ΜΑΤ με περιορισμένη χρήση χημικών, οδήγησε σε εκτόνωση της κατάστασης…

Ο Ιωνικός πραγματοποίησε την καλύτερή του εντός έδρας εμφάνιση εφέτος αλλά η μπάλα τον τιμώρησε στην παράταση και στο 99′ δέχθηκε το γκολ από τον Πανελευσινιακό που σήμανε τον αποκλεισμό του από την επόμενη φάση του κυπέλλου Γ´ Εθνικής.

Η ομάδα της Νίκαιας ήταν ανώτερη του αντιπάλου της δημιούργησε πολλές ευκαιρίες και έδειξε πάθος και δίαθεση να πάρει την πρόκριση απέναντι στον Πανελευσιανιακό ο οποίος σε καμία περίπτωση δεν δικαιολόγησε την ομάδα που προηγείται στη βαθμολογία του 5ου ομίλου.

Στο πρώτο ημίχρονο έγινε παιχνίδι υπομονής με τη μια ομάδα να περιμένει την άλλη, και στις ελάχιστες φάσεις να ξεχωρίζουν δύο του Ιωνικού. Στο 25′ σε φάουλ του Χρυσάφη, όπου απέκρουσε ο Τσαλκιτσίδης, και στο 45′ όταν σουτ του Παπασπύρου πέρασε ελάχιστα άουτ απο την εστία της Ελευσίνας. Στο 2ο ημίχρονο η υπεροχή του Ιωνικού ήταν καταλυτική καθώς οι γηπεδούχοι πίεσαν και έχασαν πολλές και κλασικές ευκαιρίες για γκολ με αποκορύφωμα το σουτ του Μπερνιδάκη από τη μικρή περιοχή στο δεξί δοκάρι του Τσαλκιτσίδη.

Με τον Ιωνικό να μετρά χαμένες ευκαιρίες και τον Πανελευσινιακό να μην έχει ουσιαστική φάση στο τέρμα του Αδαμόπουλου το ματς οδηγήθηκε στην παράταση όπου οι φιλοξενούμενοι σε μια επίθεσή τους και σε σέντρα του Κωνσταντινίδη ο Μαρής βρέθηκε αφύλακτος στη μικρή περιοχή και με σουτ πέτυχε το 0-1 που έμελε να ειναι και το τελικό αποτέλεσμα της αναμέτρησης.

Ιωνικός : Αδαμόπουλος, Ατματσίδης, Κουλακάρης, Νικολακόπουλος, Μακρής, Σιμιτσής, Μπερνιδάκης, Παπασπύρος,(101’Πολυχρόνης) Σκαφτούρος, Χρυσάφης, Κατσαβριάς (101’Βασιλείου)

Πανελευσινιακός : Τσαλκιτσίδης, Ραχίμ (84’Κωνσταντινίδης), Πλάτανος, Κουμπαρούλης, Κολοβός, Ριζογιάννης, Μιχελής, Μαρής, (109′ Τροϊρης), Κουσκουνάς, Ρούσεφ, Ουέλιγκτον (87’Αλεξανδρόπουλος)

*mikriliga.org

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected