Α ΕΠΣ Ημαθίας

Α1 Ερασιτεχνική – O Έρβιν Μπούφι MVP της 15ης αγωνιστικής!

DSCN8504Με τη συμμετοχή 1901 αναγνωστών μας, ο Έρβιν Μπούφι του Φίλιππου Μελίκης ανακηρύχθηκε MVP της 15ης αγωνιστικής στην Α1 Ερασιτεχνική, μετά από συνεχείς εναλλαγές στην πρώτη θέση με το τον δεύτερο της κατάταξης, Μπάμπη Σαλτουρίδη του Μέγα Αλέξανδρου Τρικάλων. Ο 27χρονος μέσος των «ερυθρολεύκων», ο οποίος φέτος βοηθά σημαντικά στην πορεία της ομάδας και στο ντέρμπι με τον Αχιλλέα Νεοκάστρου ήταν ο κορυφαίος της εντυπωσιακής παρουσίας του Φίλιππου, θα είναι ο 15ος παίκτης που θα συμμετέχει στο φετινό All Star Game.

Από την άλλη πλευρά, ο 25χρονος μέσος του Μέγα Αλέξανδρου ήταν σκόρερ και δημιουργός στο παιχνίδι με τη Νέα Γενεά Νικομήδειας ενώ στην τρίτη θέση κατετάγη ο Σάκης Παπαδίνας του Απόλλων Αγίου Γεωργίου, που πέτυχε το νικητήριο τέρμα της ομάδας του στον καθοριστικό αγώνα με τον Φίλιππο Μέσης.

Ας δούμε τα αναλυτικά αποτελέσματα της ψηφοφορίας των αναγνωστών του Imathia Sports News, στην οποία ψήφισαν 1901 αναγνώστες μας :

Έρβιν Μπούφι (Φίλιππος Μελίκης)  838 ψήφους – 44.09%

Μπάμπης Σαλτουρίδης (Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων)  509 ψήφους – 26.77%

Σάκης Παπαδίνας (Απόλλων Αγίου Γεωργίου)  158 ψήφους – 8.29%

Σπύρος Κίτσας (ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας)  127 ψήφους – 6.69%

Παναγιώτης Πολυζόπουλος (Άρης Παλαιού Σκυλιτσίου) 97 ψήφους – 5.12%

Βασίλης Καρασαρίδης (ΑΕ Χαρίεσσας) 90 ψήφους – 4.72%

Χριστόφορος Γιάτσιος (Αχιλλέας Νάουσας) 22 ψήφους – 1.18%

Τις υπόλοιπες 60 ψήφους πήραν οι Αλέξης Σιαφαρίκας (Νηρέας Βέροιας), Τάσος Μήτσικας (Αχιλλέας Νάουσας), Λάζαρος Μουρατίδης και Θοδωρής Δημούλτσης (Φίλιππος Μέσης), Βασίλης Παπαδόπουλος (Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected