Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική (3ος όμιλος) – Το Pre Game της 11ης αγωνιστικής

images

Δύο εβδομάδες μετά και ενώ μεσολάβησε ο τελικός του Κυπέλλου της Γ Εθνικής για τον τρίτο όμιλο ανάμεσα στον Ρήγα Φεραίο και τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας (νίκη με 2-3και πρόκριση για την ομάδα της Πιερίας), επιστρέφουμε σε ρυθμούς πρωταθλήματος, με τη διεξαγωγή της 11ης αγωνιστικής σε δύο δόσεις. Αύριο στις 15.00, ο Αμπελωνιακός υποδέχεται την ομάδα της Πιερίας, ενώ το κυρίως…πιάτο σερβίρεται την Κυριακή, με τις 6 υπόλοιπες αναμετρήσεις του προγράμματος. Ας δούμε το ρεπορτάζ από τα αυριανά παιχνίδια αλλά και φάσεις από περσινά ματς:

Λαμία – ΑΟ Καρδίτσας : Στην έδρα της επιστρέφει ηπρωτοπόρος Λαμία, ολοκληρώνοντας τις υποχρεώσεις για το 2013 με αντίπαλο τον ΑΟΚ. Η ομάδα του Περικλή Αμανατίδη γνώρισε την πρώτη της ήττα στο πρωτάθλημα την προηγούμενη αγωνιστική, με αποτέλεσμα να μειωθεί η διαφορά από την Κύμη στους δύο βαθμούς. Μονόδρομος η νίκη για την ιστορική ομάδα, ενώ η εντός ήττα του ΑΟΚ από τα Τρίκαλα την προηγούμενη αγωνιστική, έφερε την ομάδα του Γιάννη Μάγγου στη 10η θέση και κάθε βαθμός πλέον είναι πολύτιμος. Ενόψει της αυριανής αναμέτρησης, o προπονητής των γηπεδούχων είδε με ικανοποίηση τον Δήμο Σπυριδάκη να επιστρέφει στις προπονήσεις μετά την αποχή του από τις εκδηλώσεις της ομάδας, ενώ από την άλλα πλευρά ο ομόλογος του στον ΑΟΚ θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Νίκου Κουρκουλά που συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες στο παιχνίδι με τα Τρίκαλα. Δείτε στο παρακάτω βίντεο την αναμέτρηση της περσινής χρονιάς (3/2/2013) :

*LAMIASTARGR

Τρίκαλα – Μακροχώρι : Μία πολύ σημαντική αναμέτρηση και για τους δύο αντιπάλους. Ο ΑΟΤ 1963, με τον Τίμο Καβακά πλέον στο τιμόνι του, υποδέχεται την ομάδα της Ημαθίας, που προέρχεται από την ήττα στο τοπικό ντέρμπι με τα Λευκάδια. Το παιχνίδι στη Δυτική Θεσσαλία αποτελεί ίσως η μεγαλύτερη ευκαιρία για τις δύο ομάδες αν θέλουν να βρεθούν στις διεκδικήτριες της πρώτης θέσης, καθώς η απόσταση που τις χωρίζει από την πρωτοπόρο Λαμία είναι πέντε και τρεις βαθμοί αντίστοιχα. Ειδικά για τους γηπεδούχους, το παιχνίδι αποτελεί σημαντικό κριτήριο για τη συνέχεια, κάτι που τόνισε και ο Τίμος Καβακάς σε τοπική ιστοσελίδα την προηγούμενη εβδομάδα. Ωστόσο τα προβλήματα δεν λείπουν για τον έμπειρο τεχνικό, καθώς εδώ και λίγες μέρες αναζητείται η τύχη του Βουκέλια, ο οποίος αποχώρησε χωρίς άδεια από τα Τρίκαλα και θεωρείται πλέον ξένο σώμα για την ομάδα. Εκτός των άλλων, απών από το αυριανό παιχνίδι θα είναι και ο Πάρις Μπόντε, που συμπλήρωσε 7 κίτρινες κάρτες και θα απουσιάσει από τα δύο επόμενα παιχνίδια της ομάδας του.

Από την άλλη πλευρά, ο Λεωνίδας Μπίλης προετοίμασε την ομάδα του με στόχο το θετικό αποτέλεσμα στη δύσκολη έδρα του ΑΟΤ. Μοναδικός απών για τον προπονητή των “ασπρόμαυρων” ο Νίκος Σαρηγιαννίδης, που συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες, ενώ άπαντες στο στρατόπεδο της Ένωσης περιμένουν με ανυπομονησία τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, καθώς σε ενδεχόμενη νίκη, η ψυχολογία θα ανέβει στο ζενίθ ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος.

ΑΟ Χαλκίς – ΑΟ Κύμης : Το τοπικό ντέρμπι της Εύβοιας δεσπόζει στο αυριανό πρόγραμμα της 11ης αγωνιστικής για τον 3ο όμιλο της Γ Εθνικής. Ο ΑΟΧ υποδέχεται στο Δημοτικό Γήπεδο της πόλης τον ΑΟ Κύμης, που συνεχίζει το εντυπωσιακό του σερί και τις εξαιρετικές του επιδόσεις στην άμυνα, με μηδέν παθητικό μέχρι στιγμής. Οι “κυανόλευκοι” ξεκουράστηκαν στις δύο εβδομάδες που μεσολάβησαν από το προηγούμενο νικηφόρο παιχνίδι στον Πυργετό και ο Παναγιώτης Τοκπασίδης θα χρησιμοποιήσει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα. Από την άλλη πλευρά, ο Βαγγέλης Ντόβολης αντιμετωπίζει τις απουσίες των Ηλία Δήμου και Δημήτρη Τσιάτσιου που συμπλήρωσαν κάρτες στο ντέρμπι με τη Λαμία, στόχος όμως παραμένει η νίκη που θα τη διατηρήσουν σε τροχιά τίτλου. Το παιχνίδι αναμένεται να κεντρίσει το ενδιαφέρον των φιλάθλων και των δύο ομάδων και το ΔΑΚ Χαλκίδας αναμένεται να ζήσει στιγμές παλαιότερων εποχών…

Δωτιέας Αγιάς – Λευκάδια : Εξαιρετικά αμφίρροπο παιχνίδι στην Αγιά, όπου ο ανεβασμένος Δωτιέας υποδέχεται τα αήττητα Λευκάδια, που συνεχίζουν την εντυπωσιακή τους πορεία στο φετινό πρωτάθλημα. Ο Σωτήρης Αντωνίου (δεν θα καθίσει στον πάγκο λόγω της τιμωρίας του από την ΕΠΟ) θα αποφασίσει τελευταία στιγμή αν χρησιμοποιήσει τον Νίκο Γούτο που αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού, ενώ θα έχει στη διάθεση του τον Αουρέλ Τσακάλι, το δελτίο του οποίου εκδόθηκε προς ικανοποίηση του Αγιώτη τεχνικού. Στην αντίπερα όχθη, ο κ. Παπανώτας δεν θα έχει στη διάθεση του τον Μάκη Μισαηλίδη που συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες, με τον σκληροτράχηλο αμυντικό να διακόπτει το σερί των συνεχόμενων 90λεπτων από την αρχή του πρωταθλήματος. Ο Χρήστος Ζαρογιάννης έχει αποθεραπευτεί πλήρως και θα ξεκινήσει στο αρχικό σχήμα, ενώ πιθανή είναι η χρησιμοποίηση του Αργύρη Μουρατίδη στο δεξί άκρο της άμυνας.

Αμπελωνιακός – Αχιλλέας Νεοκαισάρειας : Ακόμη ένα εξαιρετικής σημασίας παιχνίδι για την 11η αγωνιστική, που θα διεξαχθεί αύριο Σάββατο στις 15.00μμ. Οι “πράσινοι” του Αμπελώνα, με τον Δημήτρη Καπετανόπουλο πλέον στο “τιμόνι” μετά την αποχώρηση του Γιάννη Γκαμπέτα, θα επιδιώξει το τρίποντο απέναντι στην ομάδα της Πιερίας, που κατάφερε να προκριθεί στα προημιτελικά του Κυπέλλου της Γ Εθνικής, όπου θα αντιμετωπίσει τον Πανελευσινιακό στη Νεοκαισάρεια. Οι γηπεδούχοι είναι με την…πλάτη στον τοίχο, καθώς βρίσκονται στην προτελευταία θέση με μόλις 5 βαθμούς και ο νέος τεχνικός θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεση του για την αυριανή πολύ κρίσιμη αναμέτρηση. Αντίθετα, ο τεχνικός του Αχιλλέα, Απόστολος Στύλος θα στερηθεί τις υπηρεσίες των σπουδαστών Κλιάνη και Τρικαλόπουλου, ενώ τελευταία στιγμή θα ξεκαθαριστεί αν θα μπορέσει να αγωνιστεί ο Τσιαμπέρας.

ΦΑΣ Νάουσα – Πυργετός : Την ευκαιρία για τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη έχει η ομάδα της Ημαθίας, που υποδέχεται τον ουραγό Πυργετό στο ΔΑΚ Νάουσας. Οι “κυανόλευκοι”, που παρουσίασαν εμφανή σημάδια βελτίωσης στην αναμέτρηση με τον Αμπελωνιακό αλλά και στο φιλικό με το Μακροχώρι το προηγούμενο Σάββατο, θα επιδιώξουν την τέταρτη νίκη τους στο πρωτάθλημα, που θα τους δώσει ακόμη περισσότερη αυτοπεποίθηση μετά το κακό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα. Απόντες για ακόμη ένα παιχνίδι οι Γιώργος Νικόλτσης (τραυματίας) και Στέλιος Ρέτζια (γραφειοκρατικό θέμα), με τον Βασίλη Αργυρίου να είναι ιδιαίτερα ικανοποιημένος από το φορμάρισμα των Μίμη Μπενίσκου και Γιώργου Γασπαράτου. Από την άλλη πλευρά, ο Νίκος Αργυρούλης δεν θα έχει στη διάθεση του τους Νάστα και Ζαφειρίου, με τον ίδιο να μένει ευχαριστημένος από το φιλικό με τον Αμπελωνιακό το προηγούμενο Σαββατοκύριακο (1-1).

Μαχητής Τερψιθέας – Αχιλλέας Δομοκού : Ματς για..γερά νεύρα και στην Τερψιθέα, όπου ο τοπικός Μαχητής θα υποδεχτεί τον…λαβωμένο Αχιλλέα. Το ρεπορτάζ του συνάδελφου Κώστα Αποστολόπουλου για την ομάδα της Φθιώτιδας αποκάλυψε πως οι ποδοσφαιριστές της ομάδας απείχαν από την προπόνηση σε ένδειξη διαμαρτυρίας, γιατί δεν πληρώθηκαν τα οδοιπορικά τους αν και είχαν λάβει τις σχετικές υποσχέσεις από το Διοικητικό Συμβούλιο. Η Διοίκηση του συλλόγου πίστευε ότι από την εκδήλωση του περασμένου Σαββάτου με τον Αντώνη Ρέμο θα έβαζε στο ταμείο της αρκετά χρήματα για να ανταποκριθεί στις τρέχουσες υποχρεώσεις της, όμως κάτι τέτοιο δεν έγινε (καλά-καλά δεν καλύφθηκαν ούτε τα έξοδα) με αποτέλεσμα να φανεί ασυνεπής απέναντι στους παίκτες. Μάλιστα τους ζήτησε να κάνουν λίγες ημέρες υπομονή, αλλά είναι άγνωστο τι θα γίνει τελικά. Από την άλλη πλευρά, ο τεχνικός των “κυανολεύκων” Νίκος Σταυροθεόδωρος προετοίμασε τους παίκτες του για το αυριανό κρίσιμο ματς, ρίχοντας το βάρος στην τακτική και στα στημένα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 11ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Γ Εθνικής, που για μία ακόμη φορά θα καλυφθεί LIVE από το Imathia Sports News :

Τρίκαλα – Μακροχώρι

Λαμία – ΑΟ Καρδίτσας

Δωτιέας Αγιάς – Λευκάδια

ΑΟ Χαλκίς – ΑΟ Κύμης

ΦΑΣ Νάουσα – Πυργετός

Αμπελωνιακός – Αχιλλέας Νεοκαισάρειας  (21/12 – 15.00)

Μαχητής Τερψιθέας – Αχιλλέας Δομοκού

δείτε εδώ τη συνολική εικόνα του 3ου ομίλου

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected