K20 - K17 - K15

Βέροια Κ17 – SKODA Ξάνθη Κ17 1-2

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΈνα εξαιρετικό παιχνίδι παρακολούθησαν όσοι βρέθηκαν το μεσημέρι στο γήπεδο του Σταυρού. Η εντυπωσιακή ομάδα της Κ17 της SKODA Ξάνθη επικράτησε της αντίστοιχης της Βέροιας με 2-1, που παρά τις πολλές απουσίες (Μαρκούσης, Χατζηπαρασίδης, Καψάλης, Ράδης), κοίταξε κατάματα την ακριτική ομάδα και θα μπορούσε να πάρει τουλάχιστον τον βαθμό της ισοπαλίας.

Στο πρώτο μέρος το παιχνίδι ήταν κακό ποιοτικά, με τη Βέροια να έχει την καλύτερη ευκαιρία στο διάστημα αυτό, το σουτ όμως του Δερμιτζάκη στο 37′ βρήκε το δοκάρι και αφού αποκρούστηκε με υπαρένταση από τον Νομικό. Οι Θρακιώτες δεν κατάφεραν να απειλήσουν στα πρώτα 45 λεπτά και παρά τις προσπάθειες των παικτών της, η άμυνα της Βέροιας δεν ένιωσε σοβαρό κίνδυνο.

Το δεύτερο μέρος όμως είχε τελείως διαφορετική εικόνα. Η δύναμη κυριάρχησε στις μονομαχίες και οι δύο ομάδες άρχισαν να βγαίνουν με περισσότερες αξιώσεις στην αντίπαλη περιοχή. Η Ξάνθη ανέβασε την απόδοση της από το 60′ και μετά και κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 67′ με τον Μελισσόπουλο, που εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια της άμυνας και με πλασέ νίκησε τον Σουροβίκη. Σαν να μην έφτανε αυτό, στο 72′ ήρθε και νέος αιφνιδιασμός για τη “Βασίλισσα”, με τον Τουμαντζίδη αυτή τη φορά να χρίζεται σκόρερ και ενώ βρέθηκε αφύλακτος μέσα στην περιοχή.

Με το 0-2 και με 15 λεπτά να απομένουν, οι ακρίτες είχαν τα ηνία του αγώνα, εντούτοις η Βέροια κατάφερε στο 78′ να μπει στο παιχνίδι με το τέρμα του Τέα και στο διάστημα που απέμενε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή, οι παίκτες του Δημήτρη Χριστοφορίδη ζήτησαν δύο φορές πέναλτι σε ισάριθμες πτώσεις του Σιμόνι στην περιοχή. Το σκορ όμως παρέμεινε μέχρι τέλους και η Ξάνθη πανηγύρισε τη δεύτερη συνεχόμενη εκτός έδρας νίκη μετά το μεγάλο “διπλό” στον ΠΑΟΚ, που έσπασε το αήττητο του “δικεφάλου” μετά από 35 και πλέον παιχνίδια!

Διαιτητής της συνάντησης ο κ. Σπυρίδης του Συνδέσμου Χίου, με βοηθούς τους κ.κ. Μαυρόπουλο και Χρήστο Μοσχόπουλο του Συνδέσμου Ημαθίας.

Συνθέσεις

Βέροια Κ17 : Σουροβίκης, Δημητριάδης, Χαραλαμπίδης (86′ Νικόπουλος), Στράντζαλης (80′ Πίκος), Δερμιτζάκης, Μαγγίζης, Παπακωνσταντίνου (75′ Παναγιωτίδης), Σαμιώτης (68′ Αναστασιάδης), Τέας, Μπουρδάνος, Σιμόνι (78′ Τσιούχας)

SKODA Ξάνθη Κ17 : Νομικός, Ζώτος, Ψεμματάς, Πουλουκτσής, Βαφειάδης (67′ Παπανικολάου), Μπουνταγκίδης, Θεοδωρίδης, Δημητριάδης (90′ Μπάτζιος), Τουμαντζίδης (90′ Λαμπάκης), Χατζής (75′ Μπουναρτζής), Μελισσόπουλος.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected