Κατηγορίες
K20 - K17 - K15

Αστέρας Τρίπολης Κ20 – Βέροια Κ20 0-1

4069efd6bb637c63ace9368eb3ef336d_L

Μία πολύ μεγάλη νίκη με την οποία φτάνει τους 20 βαθμούς πέτυχε η Κ20 της Βέροιας, επικρατώντας του πολύ ποιοτικού Αστέρα στην Τρίπολη με 1-0. Η ομάδα του Στέφανου Γαϊτάνου έπαιξε έξυπνα, εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία στο 31ο λεπτό και με γκολ του Τακίδη “απέδρασε” από την Πελοπόννησο, κλείνοντας με τον καλύτερο τρόπο το 2013.

Σε κάθε περίπτωση όμως χρειάζεται και η τύχη και αυτή την είχε σε μεγάλο βαθμό η Βέροια σήμερα, καθώς οι “κυανοκίτρινοι” είχαν αρκετές ευκαιρίες για να σκοράρουν, με τον Βασιλειάδη να φωνάζει παρόν όποτε χρειάστηκε. Εντούτοις, η “Βασίλισσα” ήταν πάντα επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις, με τους οπισθοφύλακες του Αστέρα να ρισκάρουν αρκετά στο δεύτερο μέρος παίζοντας ψηλά τη γραμμή άμυνας.

Οι αλλαγές του έμπειρου τεχνικού της “Βασίλισσας” στο δεύτερο μέρος, βοήθησαν σημαντικά στη διαχείριση του αγώνα και παρά τις προσπάθειες των γηπεδούχων (ειδικά οι Τσιόφλιος και Μηλιώτης ήταν πολύ δραστήριοι) κατάφεραν να πάρουν τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Κρίνοντας με βάση την εικόνα του αγώνα, η ομάδα του Στέφανου Γαϊτάνου πραγματοποίησε την καλύτερη της εμφάνιση τη φετινή χρονιά, “σπάζοντας” μεταξύ άλλων το αήττητο του Αστέρα Τρίπολης στα εντός έδρας παιχνίδια του.

Να σημειώσουμε πως τον αγώνα παρακολούθησε σύσσωμο το τεχνικό τιμ της Βέροιας, ενώ παρόν ήταν και ο τεχνικός διευθυντής της “Βασίλισσας” Πόλυς Χουρσουζίδης, που ακολούθησε την αποστολή της ανδρικής ομάδας στην Τρίπολη.

Συνθέσεις

Αστέρας Τρίπολης Κ20 : Παπουρτζής, Πολύδωρος, Κυριακόπουλος, Καστριτσέας, Βαζούκης, Γκίτζιας Β. (73’ Τριανταφύλλης), Γογωνάς, Τσιώλης, Τσόφλιος, Τογρού (46’ Καρυδόπουλος), Μηλιώτης (80’ Σαλαπάτας)

Βέροια Κ20 : Βασιλειάδης, Κατσούλης, Αλιατίδης (46’ Ρογγότης), Κιοσκερίδης, Τακίδης, Τάνης, Ντόγος, Παπαγεωργίου, Τσόλκας (70’ Μελικιώτης), Στασινόπουλος (87’ Νικολαϊδης), Γιαννόπουλος

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected