Super League 1

ΑΕΛ Καλλονής – Εργοτέλης 0-0

4bc04993e469b48c815d8c06d154487f_LΟύτε… γάτα ούτε ζημιά στην Καλογρέζα, με την Καλλονή και τον Εργοτέλη να αποχαιρετούν το 2013 μένοντας στο 0-0

Το μοναδικό που… θύμισε ποδόσφαιρο στο ΟΑΚΑ την Κυριακή ήταν η φάση του Ντιέγκο Ρομάνο στο 33ο λεπτό, με το δοκάρι να στερεί από τον μέσο του Εργοτέλη το γκολ. Καλλονή και Εργοτέλης έμειναν στο 0-0 και αποχαιρέτησαν το 2013 χωρίς νίκη, με τις δυο ομάδες να διαπράττουν… διπλή αυτοκτονία καθώς δεν κατάφεραν για ακόμη ένα παιχνίδι να πανηγυρίσουν τη νίκη. Η Καλλονή «κλείνει» τη χρονιά μετρώντας τέσσερα συνεχόμενα παιχνίδια χωρίς «τρίποντο», ενώ οι Κρητικοί δεν «βρήκαν» τη νίκη για πέμπτο σερί ματς!

Μοναδική κλασική ευκαιρία του αγώνα αυτή του 33ου λεπτόύ, με τον Ρομάνο να βλέπει το σουτ του να σταματάει στο δοκάρι του Σιδεράκη, στερώντας του το γκολ και ουσιαστικά στερώντας τη νίκη από τον Εργοτέλη, σε ένα ματς που καμία από τις δυο ομάδες δεν έδειξε διάθεση να βγει μπροστά και να κυνηγήσει κάτι παραπάνω από τον βαθμό της ισοπαλίας.

ΑΕΛ Καλλονής : Σιδεράκης, Αναστασιάδης, Λεάντρο, Ποντάνι, Χωριανόπουλος, Άλβες, Γιούκαρης, Λεοζίνιο (71’ Ντάμπος), Μανούσος (76’ Καζάκης), Γιονάν (60’ Ντος Σάντος), Περόνε

Εργοτέλης : Καβουσάκης, Πίτσος, Σαρρής, Καρντόζο, Μπουχαλάκης (81’ Χαντί), Τζανακάκης, Μεχία, Μπαντιμπανγκά, Αναστασάκος, Ρομάνο (91’ Κοζορώνης).

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected