Κατηγορίες
Super League 1

Πλατανιάς – Πανιώνιος 1-0

54dc222f135274c955cf1b4ec5f9f384_LΑπό τις τελευταίες θέσεις της Superleague κατάφερε να αποσπαστεί ο Πλατανιάς που επιβλήθηκε 1-0 του Πανιωνίου με τέρμα του Τετέ στο 65’.

Η ήττα του Πλατανιά από τον Παναιτωλικό με 3-0 για την προηγούμενη αγωνιστική, έφερε ανησυχία στο στρατόπεδο της ομάδας των Χανιών. Έτσι, το παιχνίδι με τον Πανιώνιο ήταν ιδιάζουσας σημασίας καθώς μοναδικός στόχος ήταν η νίκη που θα του έδινε σημαντική βαθμολογική ανάσα.

Αυτή, ήρθε με έναν αρκετά δύσκολο τρόπο με 1-0 για να μπορέσει να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης, σημειώθηκε από τον Τετέ στο 65’ ο οποίος για ακόμα μία φορά δίνει λύσεις στο επιθετικό κομμάτι.

Από εκεί και πέρα, η ομάδα της Νέας Σμύρνης πίεσε για την ισοφάριση και είχε μεγάλη ευκαιρία με τον Κολοβό στο 88’ όταν το σουτ του σταμάτησε στο κάθετο δοκάρι του Γιωργαλλίδη.

Πλατανιάς : Γιωργαλλίδης, Φαΐσκα, Δημήτρης, Φερνάντες, Ιντζίδης, Αγκιλέρα, Τετέ, Μπέλιτς (89’ Ντα Σίλβα), Τόρες, Γουνδουλάκης (34’ Σιώπης), Κάταϊ (83’ Μπεριάν).
Πανιώνιος : Ανέστης, Λαμπρόπουλος, Αυλωνίτης, Ζαχαράκης, Παντίδος, Κούρντι, Μητρόπουλος (62’ Παναγιωτούδης), Καμπάνταης, Ντούνης (83’ Λάζνικ), Κολοβός, Αραβίδης (73’ Μπούζας).

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected