Super League 1

Αστέρας Τρίπολης – Βέροια 0-0

66e1087cafe19b93c70c12ff7decafef_LΗ Βέροια μπορεί να… κατέβηκε στο «Θ. Κολοκοτρώνης» με πολλά προβλήματα, ωστόσο, με ψυχομένη εμφάνιση, πήρε την ισοπαλία 0-0 από τον Αστέρα Τρίπολης που έχασε σωρεία ευκαιριών.

Η ομάδα της Αρκαδίας δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί την υπεροχή που είχε στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, με τον Καντιμοίρη να… κρατά όρθια την «Βασίλισσα του Βορρά», η οποία έφτασε τους 14 πόντους στο πρωτάθλημα, ενώ οι Πελοποννήσιοι έφτασαν τους 26, έναν πίσω από τον Παναθηναϊκό.

Το παιχνίδι είχε γρήγορο ρυθμό στο πρώτο μέρος, με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να πετύχουν το γκολ. Η πρώτη καλή στιγμή ήταν για τον Αστέρα, όταν ο Καράσκο έκανε την προβολή στο γύρισμα του Κοντοέ, αλλά ο Καντιμοίρης έδιωξε, ενώ στο 22’ ο πορτιέρο των φιλοξενούμενων μπλόκαρε την κεφαλιά του Σέτι.

Στο αμέσως επόμενο λεπτό, η Βέροια προσπάθησε να «παγώσει» το «Θ. Κολοκοτρώνης», όταν ο Μπαργκάν βρέθηκε απέναντι στον Ερνάντεζ, έκανε το πλασέ, αλλά ο τερματοφύλακας του Αστέρα απέκρουσε όσο θα έπρεπε και η μπάλα κατέληξε κόρνερ, ενώ στο 27’ οι Αρκάδες απείλησαν και πάλι με τον Καράσκο, αλλά και πάλι ο Καντιμοίρης απέκρουσε.

Στο 34’ η Βέροια απείλησε και πάλι με τον Μπεν, ο οποίος μπήκε στην περιοχή, βρέθηκε απέναντι στον Ερνάντεζ, θέλησε να τον περάσει, αλλά έφυγε άουτ και το πλασέ που έκανε πέρασε άουτ. Ο Αστέρας… απάντησε στο 37’ με τον Χουάνμα, ο οποίος δεν κατάφερε να νικήσει τον Καντιμοίρη, ενώ η κεφαλιά του Εντό στο 45’ πέρασε άουτ, λίγα εκατοστά πάνω από το δοκάρι της Βέροιας.

Στο δεύτερο μέρος, οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που έχασαν την πρώτη καλή ευκαιρία, όταν ο Ζεζίνιο βρήκε τον Καλτσά, αλλά το σουτ που έκανε πέρασε άουτ. Η συνέχεια άνηκε στους Αρκάδες, οι οποίοι αύξησαν την πίεσή τους και έχασαν σημαντικές ευκαιρίες για να ανοίξουν το σκορ.

Στο 66’ ο Ντε Μπλάσις έκανε την προβολή, έπειτα από κόρνερ, ο Μπάρμπας έδιωξε πάνω στην γραμμή, με τους γηπεδούχους να «φωνάζουν» για γκολ, καθώς θεωρούν πως η μπάλα πέρασε την τελική γραμμή, ενώ στο 80’ ο Καράσκο δεν κατάφερε να σκοράρει από πλεονεκτική θέση και δύο λεπτά αργότερα, ο Σέτι εξ επαφής δεν κατάφερε να σκοράρει, έπειτα από ασταθή επέμβαση του Καντιμοίρη.

Η Βέροια προσπάθησε να… κλέψει το «τρίποντο» στο 90’ όταν ο Μπαργκάν μπήκε στην περιοχή, έκανε το σουτ από πλάγια θέση και η μπάλα πέρασε άουτ, στην καλύτερη φάση της ομάδας της Ημαθίας στο δεύτερο μέρος.

Αστέρας Τρίπολης : Ερνάντεζ, Λούι (46’ Ζαραδούκας), Κοντοές, Ζησόπουλος, Γκοϊάν, Ουσέρο, Εντό (75’ Μπακασέτας), Σέτι, Μπαράλες (37’ λ.τρ. Χουάνμα), Ντε Μπλάσις, Καράσκο.

Βέροια : Καντιμοίρης, Αποστολόπουλος, Αμαραντίδης, Μπάρμας, Σιόντης (65’ λ.τρ. Βεργώνης), Όστοϊτς, Ζεζίνιο (75’ λ.τρ. Μάνος), Καλτσάς (92’ Σεγούντο), Μπεν, Παυλίδης, Μπαργκάν.

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected