Κατηγορίες
Super League 1

ΠΑΟΚ – Λεβαδειακός 3-0

255a2e8ca4e923f5b68d05b4b928e5ba_LΆγιος Βασίλης… ντύθηκε ο Λούκας ο οποίος μοιράζοντας δύο τέρματα οδήγησε ουσιαστικά τον ΠΑΟΚ στη νίκη με 3-0 απέναντι στον Λεβαδειακό για να κλείσει με θετικό τρόπο τη χρονιά η ομάδα του Χουμπ Στέφενς.

Το κλίμα στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ δεν ήταν το καλύτερο δυνατό το τελευταίο διάστημα. Η ομάδα του Χουμπ Στέφενς αδυνατούσε να κάνει μια καλή εμφάνιση και να πάρει κάποια δυνατή νίκη που θα του έδινε τη ψυχολογία για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Απέναντι στον Λεβαδειακό, έχοντας με το μέρος του, την παράδοση καλούταν να ζεστάνει τον κόσμο του ενόψει των εορτών και να κάνει διακοπές με… ήσυχο το κεφάλι. Η νίκη, ήρθε με εύκολο τρόπο, με τους Θεσσαλονικείς να έχουν σε εξαιρετική ημέρα τον Λούκας ο οποίος με δύο ασίστ «καθάρισε» για την ομάδα του οδηγώντας τη στη νίκη με 3-0.

Το ξεκίνημα, ήταν ονειρικό για το «δικέφαλο» καθώς στην πρώτη του ουσιαστικά φάση στο 10’ άνοιξε το σκορ, όταν ο Στοχ έκανε το κόρνερ και ο Κατσικάς με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα.

Από εκεί και πέρα όμως, ο ΠΑΟΚ έριξε ρυθμό και έκανε μία μέτρια εμφάνιση δίνοντας δικαίωμα στον Λεβαδειακό να κυνηγήσει το θετικό αποτέλεσμα. Η ομάδα της Βοιωτίας έχει αρκετά παράπονα από τη διαιτησία, καθώς διαμαρτύρεται για πέναλτι στο 65’, αλλά και για το ακυρωθέν γκολ του Ορτέγκα στο 80’, καθώς ο τελευταίος καλυπτόταν από την άμυνα του ΠΑΟΚ και λανθασμένα καταλογίστηκε σε θέση οφσάιντ.

Από εκεί και πέρα, οι φιλοξενούμενοι φαίνεται πως… παράτησαν την προσπάθεια και έτσι ο ΠΑΟΚ έφτασε σε δύο γκολ για να δώσει διαστάσεις στη νίκη του. Ο Λούκας στο 81’ έκανε ωραία ενέργεια για να δώσει έτοιμο γκολ στον Τζιόλη, ενώ το ίδιο συνέβη και στο 83΄με μόνη διαφορά το γεγονός ότι ο Αθανασιάδης ήταν αυτός που έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Το σκορ θα μπορούσε να είχε πάρει ακόμα μεγαλύτερες διαστάσεις, ωστόσο στο 87’ το πλασέ του Λίνο σταμάτησε στο κάθετο δοκάρι της εστίας του Λεβαδειακού. Πλέον ο ΠΑΟΚ έκλεισε με θετικό τρόπο τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις για το 2013 και κοιτάει με αισιοδοξία το 2014.

ΠΑΟΚ : Γλύκος, Λίνο, Κίτσιου, Τζαβέλλας, Κατσικάς, Τζιόλης, Λάζαρ, Λούκας (84′ Πόζογλου), Στοχ (78′ Ολίσε), Αθανασιάδης, Σαλπιγγίδης (63′ Βούκιτς)

Λεβαδειακός : Στρατηλάτης, Σκέμπης, Σαγκινέτι, Γεωργίου, Μανόλο (78′ Καπό), Νικολακάκης, Πετράτσι, Λαμπρόπουλος, Ορτέγκα, Μάρτινς (63′ Μάντζιος), Κάντζι (85′ Ιωαννίδης)

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected