Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Α1 Ερασιτεχνική – O Θοδωρής Πέτγαζλης MVP της 16ης αγωνιστικής!

DSCN8469Με τη συμμετοχή 1657 αναγνωστών μας (συγκριτικά λιγότερες από προηγούμενες φορές λόγω των αργιών των Χριστουγέννων), ο Θοδωρής Πέτγαζλης του Φίλιππου Μελίκης ανακηρύχθηκε MVP της 16ης αγωνιστικής στην Α1 Ερασιτεχνική, αφήνοντας δεύτερο στην κατάταξη τον Βασίλη Στογιάννη της ΑΕ Χαρίεσσας. Ο επιθετικός των «ερυθρολεύκων», ο οποίος με την ποιότητα του φέτος βοηθά σημαντικά στην πορεία της ομάδας, ήταν ο κορυφαίος και σκόρερ του Φίλιππου στο δύσκολο παιχνίδι με αντίπαλο τον Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων.

Από την άλλη πλευρά, ο 33χρονος μέσος της ΑΕ Χαρίεσσας ήταν εξαιρετικός στο παιχνίδι με αντίπαλο τον Νηρέα Βέροιας ενώ στην τρίτη θέση κατετάγη ο Χρήστος Ζωγράφος του ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας, που ήταν πολύ κινητικός και συμμετείχε σε όλα τα γκολ των “ασπρόμαυρων” στο νικηφόρο παιχνίδι κόντρα στον Απόλλων Αγίου Γεωργίου.

Ας δούμε τα αναλυτικά αποτελέσματα της ψηφοφορίας των αναγνωστών του Imathia Sports News, στην οποία ψήφισαν 1657 αναγνώστες μας :

Θοδωρής Πέτγαζλης (Φίλιππος Μελίκης)  766 ψήφους – 46.20%

Βασίλης Στογιάννης (ΑΕ Χαρίεσσας)  632 ψήφους – 39.13%

Χρήστος Ζωγράφος (ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας)  135 ψήφους – 8.15%

Γιάννης Γατόπουλος (Φίλιππος Μέσης)  90 ψήφους – 5.43%

Τις υπόλοιπες 34 ψήφους πήραν οι Νίκος Μουσκεφτάρας (Μέγας Αλέξανδρο Τρικάλων), Σάκης Ανδρίτσος (Αχιλλέας Νεοκάστρου) και Κώστας Κίτσας (ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected