Γενικά

Αχιλλέας Νεοκαισάρειας – Πανελευσινιακός 0-1

0266373001374256504Πριν από τη διεξαγωγή του αγώνα έφερε τον τίτλο του φαβορί για την πρόκριση, όμως το γεγονός ότι ο προημιτελικός ήταν προγραμματισμένος να γίνει στην έδρα του αντιπάλου, εξισορροπούσε την κατάσταση. Τελικά, ο Πανελευσινιακός δικαιολόγησε τον τίτλο του και απέδρασε με το “χρυσό” εισιτήριο από τη Νεοκαισάρεια, όπου κέρδισε με 1-0 τον τοπικό και ανταγωνιστικό Αχιλλέα.

Ο αγώνας κρίθηκε στο 47′, χρονικό σημείο στο οποίο ο Μιχελής έπιασε τρομερό μονοκόμματο σουτ μέσα από την περιοχή και έστειλε την μπάλα στο ‘Γ’ της εστίας του Σακελλαρίδη. Τα πράγματα, πάντως, θα μπορούσαν να είναι διαφορετικά αν είχε άλλη τροπή το πρώτο ημίχρονο. Στο 12′ ο Νάκας “σημάδεψε” το δοκάρι με σουτ, ενώ στο 30′ αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη ο Δημητρίου, απόφαση μάλλον αυστηρή με δεδομένο ότι το σκληρό μαρκάρισμα στο οποίο υπέπεσε θα μπορούσε κάλλιστα να έχει παρατηρηθεί απλά με κίτρινη κάρτα.

Στο δεύτερο ημίχρονο, παρά το γεγονός ότι έπαιζε με παίκτη λιγότερο, ο Αχιλλέας είχε την υπεροχή, δημιουργώντας τις ευκαιρίες για την ισοφάριση, που όμως ποτέ δεν ήρθε! Έτσι, οι περίπου 500 φίλαθλοι που παρακολούθησαν το παιχνίδι από τη γεμάτη εξέδρα του δημοτικού σταδίου της Νεοκαισάρειας, είδαν τον Πανελευσινιακό να παίρνει την σπουδαία πρόκριση! Διαιτητής ήταν ο Κιοτζένης, με βοηθούς τους Λάζαρη (Καβάλας) και Δηλγεράκη (Δράμας).

Αχιλλέας Νεοκαισάρειας : Σακελλαρίδης, Καπασακαλίδης, Δερμίσης, Δημητρίου, Τασίδης, Τσαγκαράκης, Παυλίδης, Νάκας, Μακράκης (60′ Κυρτέγος), Ευαγγελόπουλος (46′ Μπαγγέας), Παμλίδης (85′ Κωτσιαρίδης)

Πανελευσινιακός : Τσαλκιτσίδης, Μιχελής, Πλάτανος, Κουμπαρούλης, Κολοβός, Ριζογιάννης, Μαρής (78′ Τροϊρης), Ρούσεφ, Κωνσταντινίδης, Αλεξανδρόπουλος (70′Ογιέλ), Κουσκουνάς (88′ Αμπντέλ Ραχήμ).

*infootball.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected