Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Δωτιέας Αγιάς – “Τριπλό” μεταγραφικό χτύπημα ενόψει!

fac095b675fb34f623256e1dc5593767_3Σε ενίσχυση του ρόστερ προχωρά η διοίκηση του Δωτιέα Αγιάς με στόχο το νέο έτος η ομάδα να καλύψει το βαθμολογικό κενό από τα ατυχή αποτελέσματα και να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στο δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής στον 3ο όμιλο. Παράλληλα η διοίκηση των «ερυθρόλευκων» με την κίνηση αυτή όπως υποστήριξε θέλει να δώσει σαφή απάντηση και να διαψεύσει τις φήμες που το τελευταίο χρονικό διάστημα ήθελαν την ομάδα να βρίσκεται σε οικονομική αποσύνθεση.

Οι κινήσεις των ανθρώπων του συλλόγου μετά τις σχετικές εισηγήσεις του τεχνικού Σωτήρη Αντωνίου αφορούν στην απόκτηση παικτών με εμπειρία από τα πρωταθλήματα της Β’ και Γ’ Εθνικής προκειμένου να καλυφθούν κάποια κενά και να ενισχυθούν οι θέσεις στις οποίες παρατηρήθηκαν αδυναμίες στα μέχρι τώρα παιχνίδια.

Σύμφωνα λοιπόν με ασφαλείς πληροφορίες ο Δωτιέας Αγιάς βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του τερματοφύλακα Άκη Λαμπρόπουλου από την Επισκοπή Ρεθύμνου ομάδα της Β’ Εθνικής. Ο 24χρονος πορτιέρο είχε αποκτηθεί το καλοκαίρι από την ομάδα του Ρεθύμνου ενώ κατά το παρελθόν έχει αγωνιστεί στη Γ’ Εθνική σε Χερσόνησο, Πανηλειακό και Γλυφάδα. Σε πολύ καλό δρόμο βρίσκεται και η περίπτωση του σέντερ φορ Σπύρου Νταγιάντα που τα τελευταία δύο χρόνια φορούσε τη φανέλα της Κηφισιάς στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Ο γεννημένος το 1993 επιθετικός πριν μετακομίσει στην Κηφισιά αγωνιζόταν στον Αχαρναϊκό (επίσης στη Γ’ Εθνική) έχοντας 11 γκολ στο ενεργητικό του.

Οι μεταγραφικές κινήσεις του Δωτιέα δεν περιορίζονται στα δύο παραπάνω ονόματα αφού σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες πολύ κοντά σε συμφωνία συνεργασίας βρίσκεται και ο 22χρονος κεντρικός αμυντικός Βαγγέλης Μπιταξής, ο οποίος αγωνιζόταν τα τρία τελευταία χρόνια στον Πανηλειακό (Β’ Εθνική) και παλιότερα στη Σαλαμίνα (Δ’ Εθνική). Τέλος στο «στόχαστρο» των «ερυθρολεύκων» βρίσκεται και ο 19χρονος Βασίλης Πατσατζόγλου με τον οποίο οι συζητήσεις συνεχίζονται προκειμένου να αποκτηθεί ως δανεικός από τη Νίκη Βόλου ωστόσο ακόμα δεν υπάρχει κάτι το σίγουρο. Τέλος σε ό,τι αφορά σε ενδεχόμενες αποχωρήσεις οι συζητήσεις της διοίκησης με τον προπονητή Σωτήρη Αντωνίου βρίσκονται σε εξέλιξη χωρίς να μπορεί να λεχθεί κάτι μετά βεβαιότητας.

Φιλικό στη Γιάννουκη

Εν τω μεταξύ αύριο Δευτέρα ο Δωτιέας Αγιάς θα δώσει στο γήπεδο Γιάννουλης φιλικό παιχνίδι (16.00) με την τοπική Δήμητρα στο οποίο είναι πολύ πιθανό να αγωνιστούν εάν όλα εξελιχθούν ομαλά και κάποιοι από τους προαναφερόμενους ποδοσφαιριστές.

*Εφημερίδα Ελευθερία

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected