Γ Εθνική / Τοπικά

Μαχητής Τερψιθέας – “Πενταρέ” με Φαλανιακό, οριστικά ο Καμπέρης στον ΠΑΣ!

Μαχητής-Τερψιθέας-630x378Θετικά ήταν τα συμπεράσματα από την εμφάνιση του Μαχητή στο χθεσινό φιλικό παιχνίδι με τον Φαλανιακό (ομάδα Α1 Ερασιτεχνικής και 2η αυτή τη στιγμή στο πρωτάθλημα) για τον τεχνικό των «κυανολεύκων» Νίκο Σταυροθεόδωρο. Η ομάδα της Τερψιθέας επικράτησε του αντιπάλου της με 5-1 σ’ ένα παιχνίδι που διεξήχθη σε βαρύ αγωνιστικό χώρο λόγω της βροχής που προηγήθηκε ωστόσο οι δύο τεχνικοί τόσο ο Τάκης Παραφέστας όσο και ο Νίκος Σταυροθόδωρος κράτησαν τον ρυθμό σε πολύ καλά επίπεδα στο μεγαλύτερο διάστημα (μέχρι το 70’ καθώς στη συνέχεια έγιναν αρκετές αλλαγές).

«Ήταν ένα παιχνίδι που το θέλαμε για να σταθούμε στα επίπεδα εγρήγορσης που θέλουμε ενόψει των επίσημων αγωνιστικών μας υποχρεώσεων την ερχόμενη εβδομάδα» σχολίασε ο Νίκος Σταυροθόδωρος και πρόσθεσε: «Η ομάδα είχε καλή εικόνα και κρατάμε την όρεξη και τη διάθεση των παικτών μας να παίξουν σύμφωνα με τον τρόπο και την τακτική που ακολουθούμε. Πιστεύω ότι αυτή η εικόνα μας κάνει αισιόδοξους και αποδεικνύει ότι μπορούμε να παλέψουμε την κατηγορία. Θα πρέπει όμως να διορθώσουμε κάποια λάθη στη νοοτροπία που μας έχουν κρατήσει χαμηλά με τρόπο ανεξήγητο» κατέληξε ο τεχνικός του Μαχητή Τερψιθέας.

Σε ό,τι αφορά στο αγωνιστικό μέρος οι δύο ομάδες έπαιξαν με πάθος και σημειώθηκαν καλές στιγμές μπροστά και από τις δύο εστίες. Στο 24’ ο Βαρσάμης έβγαλε πολύ ωραία την μπάλα στον Τριτόπουλο ο οποίος μπήκε από δεξιά στη μεγάλη περιοχή αλλά το σουτ στην κλειστή γωνία που επιχείρησε απέκρουσε ο Μπρέλλας. Στο 29’ οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Νικούλη (που είχε κερδίσει ο Σαββίδης από τον Φραγκογούλα), ενώ στο 33’ ο Μπουροζίκας με σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή διπλασίασε τα τέρματα του Μαχητή. Δύο λεπτά αργότερα ο Μαχητής ανέβασε το δείκτη του σκορ σε 3-0 με τον Μαλάκο (κοντινό πλασέ μετά από πάσα του Κρεββατά) για να μειώσει σε 3-1 στο 43’ ο Παύλου.

Στο 65’ ο Φαλανιακός είχε μία καλή στιγμή με τον Μανακούσιο που μετά από πάσα τρύπα του Βαρσάμη πετάχτηκε μπροστά αλλά σούταρε άστοχα, ενώ στο 65’ ο Γωγάκος έπιασε ένα ωραίο σουτ που πέρασε ελάχιστα άουτ. Στο 70’ σημειώθηκε μία πολύ καλή ενέργεια των παικτών του Φαλανιακού με τον Γωγάκο να βγάζει τη σέντρα από τα’ αριστερά, τον Μανακούσιο να πλασάρει πάνω στην κίνηση και τον Κουρδή να αποκρούει. Στο 80’ ο Ντονούδης με σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής και αφού η μπάλα χτύπησε πρώτα στο οριζόντιο δοκάρι έγραψε το 1-4, στο 86’ ο Τσιτουρτζής είχε διαγώνιο σουτ στο δοκάρι, ενώ στο 90’ ο Κουρούκας με σουτ και αφού ο Βάιος δεν μπόρεσε να συγκρατήσει την μπάλα διαμόρφωσε το τελικό 1-5.

Συνθέσεις

Φαλανιακός (Παραφέστας): Βάιος, Φατούρας (53’ Πανταζής), Φραγκογούλας, Κ. Κολοβός, Ν. Κολοβός (75’ (Σαχίνης), Μανακούσιος, Τριτόπουλος (53’ Ιγγλέζος), Καρυώτης (53’ Γωγάκος), Σαχίνης (67’ Σακελλαρίου), Παύλου (67’ Καρανίκας), Βαρσάμης.

Μαχητής Τερψιθέας (Σταροθεόδωρος): Μπρέλλας (46’ Κουρδής), Κρίτσας, Παγκαρλιώτας (73’ Μπαλαμώτης), Αθανασίου (73’ Βλησαρούλης), Μπουροζίκας, Φλώρος, Νικούλης (73’ Κουρούκας), Κυριάκος (73’ Τσιτουρτζής), Σαββίδης (73’ Ντονούδης), Μαλάκος (62’ Κορλός), Κρεββατάς (53’ Παυλόπουλος).

Στον ΠΑΣ Γιάννινα ο Καμπέρης

Άλμα στην καριέρα του ετοιμάζεται να κάνει ο Κώστας Καμπέρης, καθώς από τον Μαχητή Τερψιθέας μετακομίζει στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας της Λάρισας «Ελευθερία», ο 15χρονος άσος μετέβει στα Γιάννινα, προκειμένου να υπογράψει προσύμφωνο συνεργασίας με τον ΠΑΣ και στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, θα υπογράψει τριετές επαγγελματικό συμβόλαιο. Ο νεαρός επιθετικός χαφ αγωνίζεται φέτος στον Μαχητή ως δανεικός από την ΑΕΛ και με τις εμφανίσεις του προσέλκυσε το ενδιαφέρον του Σάκη Τσιώλη.

*Εφημερίδα Ελευθερία

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected