Κατηγορίες
Basket

Φίλιππος Βέροιας VS Ηρακλής – Η συνέντευξη Τύπου

filippos_iraklis_diloseisΜετά τον αγώνα Φίλιππος Βέροιας – Ηρακλής με σκορ 59-66 οι προπονητές Στέφανος Πέρκος, Δημήτρης Γκίμας καθώς και ο Ευθύμης Κοθράς μίλησαν στους δημοσιογράφους. Αναλυτικά τα όσα είπαν  :

Στέφανος Πέρκος: «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην Βέροια για τον κόσμο της και την φιλοξενία καθώς και την κόσμια συμπεριφορά του. Κατά καιρούς είχαμε ακούσει διάφορα τα οποία σίγουρα δεν ευσταθούν. Επιφυλάσσομαι στο Ιβανόφειο η φιλοξενία να είναι ανάλογη. Επίσης συγχαρητήρια στον Φίλιππο που αν και χωρίς τον Λευτέρη Ακεψιμαϊδη κατάφερε να είναι μέσα στο παιχνίδι και να παλέψει μέχρι τέλους. Τέλος συγχαρητήρια στους παίκτες μου τους οποίους ταλαιπώρησα μέσα στις γιορτές, χωρίς να έχουν ρεπό, χωρίς να κάνουν Χριστούγεννα και αυτό γιατί ο στόχος είναι να παραμείνουμε και να καθιερωθούμε στην Α2. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον συνεργάτη μου Γιώργο Κυρούδη ο οποίος με ενίσχυσε ηθικά αλλά και με τις τεχνικές του γνώσεις, ειδικά για το σημερινό παιχνίδι, οι οποίες βοήθησαν στο θετικό αποτέλεσμα. Η ομάδα αν και στο τελευταίο δεκάλεπτο βρέθηκε πίσω στο σκορ με 8 πόντους, άμεσα έγιναν οι απαραίτητες αλλαγές, μπήκαν «φρέσκοι» παίκτες με αποτέλεσμα να μπορέσουμε να γυρίσουμε το ματς. Από την στιγμή που δεν έχουμε 5-6 έμπειρους παίκτες για να μπορούν να βγάλουν το φίδι από την τρύπα είμαστε αναγκασμένοι να παίζουμε με 9-10 παίκτες σε rotation το οποίο σήμερα μας βγήκε θετικά.»

Δημήτρης Γκίμας : «Συγχαρητήρια στην ομάδα του Ηρακλή ο οποίος αποδείχθηκε πιο συνεπείς και πιο συγκεντρωμένος για την δίκαιη αυτή νίκη. Εμείς από την δική μας μεριά νομίζω «αυτοκτονήσαμε» στα τελευταία 6 λεπτά κάτι το οποίο το δείχνει το σκορ. Aπό 59-51 το σκορ έγινε 59-66 δηλαδή είχαμε 0-15 στα τελευταία 5 λεπτά. Είναι πολύ άσχημή η ήττα, και το σκορ αλλά και ο τρόπος που χάσαμε. Χάσαμε το παιχνίδι μόνοι μας και δεν κρυβόμαστε πίσω από δικαιολογίες. Η ήττα δεν έπρεπε να γίνει και μας πάει πολύ πίσω σε αυτά που είχαμε υπολογίσει και βάσει του προγράμματος που ακολουθεί με Ψυχικό και ΑΕΚ χρειαζόμαστε μεγάλα ψυχικά αποθέματα για να συνεχίσει η ομάδα την πορεία που είχε μέχρι τώρα. Θα πρέπει να φανούμε ψύχραιμοι για την συνέχεια και ο τρόπος της ήττας να μας γίνει μάθημα. Το πρωτάθλημα έχει ακόμη πολύ δρόμο και κρύβει ακόμη κι άλλες δυσκολίες. Ευχαριστούμε τον κόσμο για την συμπαράσταση του. Σήμερα ήταν μια καταπληκτική ατμόσφαιρα και θέλουμε το γήπεδο να είναι πάντα γεμάτο όπως σήμερα.»

Ευθύμης Κοθράς: «Πρώτα θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα μου για την νίκη και έπειτα στο Φίλιππο για την φιλοξενία. Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, προετοιμαστήκαμε κατάλληλα την προηγούμενη βδομάδα μιας και γνωρίζαμε ότι η Βέροια είναι μια από τις πιο δύσκολες έδρες. Η νίκη ήταν εκτός προγράμματος αλλά είχαμε πιστεύαμε ότι μπορούσαμε να πάρουμε το παιχνίδι. Βασικός στόχος μας ήταν να είμαστε κοντά στο σκορ και σε περίπτωση που καταφέρουμε να προηγηθούμε να κρατήσουμε τον ρυθμό και να κλέψουμε την νίκη, πράγμα το οποίο και καταφέραμε. Σημαντικό βέβαια είναι ότι και ο Φίλιππος παρατάχθηκε χωρίς δυο πολύ σημαντικούς παίκτες τον Κασαμπαλή και τον Ακεψιμαϊδη. Εύχομαι καλή συνέχεια στη Βέροια και θεωρώ ότι είναι από τις αξιόλογες επαρχιακές ομάδες που αν συνεχίσουν αυτή την πορεία θα δουν τους στόχους τους να εκπληρώνονται. Μπορεί όχι άμεσα αλλά σίγουρα θα εκπληρωθούν.  Η νίκη αυτή μας καθιερώνει στην Α2 που ο είναι και ο στόχος της ομάδας. Προσπαθούμε να κάνουμε ένα μείγμα παλιών παικτών με νέων ώστε ο Ηρακλής σε βάθος χρόνου να επανέλθει εκεί που του αρμόζει. Τα συναισθήματα μου σήμερα ήταν περίεργα αφού στον Φίλιππο για 2 χρόνια έζησα εκπληκτικές στιγμές, με δυο πρωταθλήματα και όταν βρίσκομαι στην Βέροια νιώθω σαν το σπίτι μου.»

*Δελτίο Τύπου

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected