Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Κοζάνη – Οδυσσέας Κορδελιού 1-1

Άτυχη η Κοζάνη «πέταξε» δύο βαθμούς απέναντι στον Οδυσσέα Κορδελιού κι έχασε την ευκαιρία να απομακρυνθεί από την γραμμή του υποβιβασμού.

Η Κοζάνη είχε την υπεροχή σ όλη τη διάρκεια του αγώνα, προηγήθηκε λίγο πριν την λήξη του ημιχρόνου με τον Σίμο Ντεμιράϊ αλλά δεν κατάφερε να σημειώσει το δεύτερο τέρμα που πιθανότατα να της έδινε τη νίκη.

Οι ερυθρόλευκοι έχασαν αρκετές ευκαιρίες και η μπάλα τους τιμώρησε καθώς σε μία από τις ελάχιστες επιθετικές προσπάθειες του Οδυσσέα ο Κώστα Κώτσαρης με ωραίο φαλτσαριστό φάουλ έξω από την περιοχή ισοφάρισε σε 1-1 στο 55′.

Το παιχνίδι είχε πάθος, διαμαρτυρίες, πολλές διακοπές, τραυματισμούς παικτών, κάρτες, τρείς αποβολές με δεύτερη κίτρινη κάρτα (δύο για τον Οδυσσέα και μία για την Κοζάνη) και τελείωσε μέσα σε κλίμα έντασης.

Στο πρώτο ημίχρονο η Κοζάνη είχε καλή απόδοση, προσπάθησε να παίξει από τα πλάγια έχοντας τον Γιάννη Τσικόπουλο σε καλή μέρα και κατάφερε να σημειώσει το γκολ που της άξιζε, έστω και στο τέλος του 45λεπτου.

Αντίθετα Οδυσσέας επικεντρώθηκε στην άμυνα του και δεν απείλησε ούτε μία φορά την εστία του Αμπατζίδη.

Στο 19′ μπάσιμο του Τραυλού από αριστερά και πάσα στον Ταφαρλή που πλάσαρε από κοντά για να μπλοκάρει ο Παπαϊωάννου.

Στο 28′ ο Πιπινίκας πέρασε τον τερματοφύλακα Παπαϊωάννου, σούταρε από πλάγια θέση αλλά απέκρουσε σωτήρια πάνω στη γραμμή ο Κομνηνάκης.

Στο 43΄ο Μπουλγκουρίδης βρήκε τον νεαρό Ντεμιράϊ μέσα στην περιοχή κι αυτός με σουτ από κοντά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν δυνατά και προσπάθησαν να επισκεφτούν τα καρέ της Κοζάνης, κάτι που δεν έκαναν καθόλου στο πρώτο μέρος.

Στο 55′ ο Κώτσαρης με ωραίο χτύπημα φάουλ έξω από την περιοχή νίκησε τον Αμπατζίδη ισοφαρίζοντας σε 1-1.

Στη συνέχεια η Κοζάνη πήρε και πάλι την πρωτοβουλία, πίεσε την εστία του Οδυσσέα, έχασε αρκετές ευκαιρίες αλλά δεν κατάφερε να σημειώσει το νικητήριο γκολ που δικαιούνταν βάση απόδοσης.

Στο 61′ σέντρα του Γιάννη Τσικόπουλου στον αμαρκάριστο Πιπινίκα που δεν πήδηξε στον σωστό χρόνο κι έστειλε την κεφαλιά από κοντά πάνω από τα δοκάρια του Παπαϊωάννου.

Στο 66′ νέα προσπάθεια του Τσικόπουλου από δεξιά, σέντρα στο κεφάλι του Προβίδα που έπιασε την δυνατή κεφαλιά αλλά ο Παπαϊωάννου απέκρουσε σωτήρια.

Στο 76′ αποβλήθηκε ο Παπαδόπουλος του Οδυσσέα με δεύτερη κίτρινη μετά από ένα σκληρό φάουλ που έκανε σε παίκτη της Κοζάνης.

Στο 83′ φάουλ-σέντρα του Ταφαρλή, η μπάλα πέρασε από όλους κι έφτασε τον Μπουλγκουρίδη που μόνος στο δεύτερο δοκάρι δεν βρήκε καλά την μπάλα, χάνοντας μεγάλη ευκαιρία για την Κοζάνη.

Στο 85′ ο Οδυσσέας έμεινε με εννιά καθώς αποβλήθηκε ο σκόρερ Κώτσαρης με δεύτερη κίτρινη.

Στο 88′ αποβλήθηκε και ο σκόρερ της Κοζάνης Ντεμιράϊ, επίσης με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Στο 89′ ψηλοκρεμαστό γέμισμα του Ταφαρλή, ο Μαλούτας έπιασε την γυριστή κεφαλιά αλλά η μπάλα βρήκε το κάθετο δοκάρι του Κορδελιού και πέρασε άουτ.

Στο αμέσως επόμενο λεπτό τραυματίστηκε ο Μαλούτας κι αποχώρησε («έβγαλε» το δάχτυλο του το οποίο τοποθέτησε στη θέση του ο γιατρός αγώνα), για να μείνουν οι δύο ομάδες με εννιά παίκτες καθώς η Κοζάνη είχε πραγματοποιήσει όλες τις αλλαγές της.

Στην εξάλεπτη καθυστέρηση που κράτησε ο διαιτητής κ. Βρέσκας από την Ημαθία, η Κοζάνη πίεσε για το γκολ της νίκης, οι φιλοξενούμενοι αμύνθηκαν «με νύχια και με δόντια», χωρίς όμως να δημιουργηθεί κάποια αξιόλογη φάση και τις ομάδες να μοιράζονται από έναν βαθμό.

Κοζάνη : Αμπατζίδης, Μπουλγκουρίδης, Τραυλός, Ηλίας Τσικόπουλος (78′ Μαλούτας), Κάλφας, Καραμπατζάκης, Γιάννης Τσικόπουλος, Χαματάϊ (30′ λ.τ. Προβίδας), Πιπινίκας (78′ Κουτσομήτρος), Ταφαρλής, Ντεμιράϊ.

Οδυσσέας Κορδελιού : Παπαϊωάννου, Ευθυμιάδης, Αντωνιάδης, Καρράς (46′ Παπαδόπουλος), Κομνηνάκης, Μπέλλης, Γιαννιώτης (31′ λ.τ. Σαλακίδης), Κώστας Βιλανάκης, Κώτσαρης (78′ Νικολαΐδης), Αγγελος Βιλανάκης, Καραχαλίδης.

*fckozani.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected