Αθλήματα - Εθνικές Ομάδες

Εθνική Εφήβων Χάντμπολ – Στη Σουηδία για την πρόκριση!

IMG_0612Σε λίγες ώρες φτάνει στο Γκέτεμποργκ η Εθνική ομάδα των Εφήβων, η οποία θα μεταβεί στο Eksjö κοντά στο Νόρκεπινγκ για την «μάχη» των προκριματικών του EURO 2014 το διάστημα 10-12 Ιανουαρίου. Τελευταία φορά που Εθνική Εφήβων συμμετείχε σε τελική φάση ήταν το 1997 στην Εσθονία με προπονητή τον Νίκο Μάντζο και παίκτες τους Αλέξανδρο Βασιλάκη, Δημήτρη Δημητρούλια, Σάββα Καρυπίδη, Σπύρο Μπαλωμένο και πολλούς άλλους.

Εκείνη η ομάδα μετά από ένα εξαιρετικό τουρνουά είχε κατακτήσει την 4η θέση, χάνοντας στον μικρό τελικό από την Ουγγαρία.

Η τωρινή Εθνική Εφήβων θέλει μετά από 17 χρόνια να φτάσει σε μία τελική φάση και θα εξαντλήσει τις πιθανότητες της για να πάρει μία από τις δύο πρώτες θέσεις του 2ου ομίλου. Η ομάδα του Παναγιώτη Ιατρούδη έχει δείξει τις ικανότητες της, αφού πέρσι ως Εθνική Παίδων χάρισε το ασημένιο μετάλλιο στην χώρα μας στην Μεσογειάδα της Τυνησίας.

Αρχηγός αποστολής είναι το μέλος του Δ.Σ. της ΟΧΕ Κώστας Αλεξιάδης, ενώ εκτός από τους Ομοσπονδιακούς τεχνικούς Παναγιώτη Ιατρούδη και Θόδωρο Παυλίδη μετέχει επίσης ο φυσιοθεραπευτής Άγγελος Παππάς. Η 16αδα της Εθνικής ομάδα είναι: Δημήτρης Μπραουδάκης, Ούρος Ζιβούλοβιτς, Μάριος Μωραΐτης, Θέμης Ηλιόπουλος, Έκτορας Πολύδωρας (ΑΣΕ Δούκα), Ιβαν Ραγκέλοβιτς (Αρχέλαος), Νικόλαος Καρκαλάτος (Διομήδης Άργους), Στέλιος Κοπαΐδης, Βάγγελης Ντουλματζής, Κώστας Τσαμεσίδης (Φοίβος Συκεών), Κώστας Τσεσμετζίδης (ΠΑΟΚ), Διογένης Αποστολίδης (Φίλιππος Βέροιας), Στέργιος Λιούμης, Σοφοκλής Τσατσάς, Γιώργος Θεοδωρόπουλος (Ζαφειράκης Νάουσας), Σάββας Σάββας (Δράμα 86).

Το πρόγραμμα της Εθνικής Εφήβων

Παρασκευή 10/1, 18:00 Ελλάδα- Μολδαβία
Σαββάτο 11/1, 19:00 Σουηδία- Ελλάδα
Κυριακή 12/1, 13:00 Ισλανδία- Ελλάδα

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected