Κατηγορίες
Football League

Αναγέννηση Γιαννιτσών – Σε συζητήσεις με τα αδέρφια!

iordanidisGio_610x400Η Αναγέννηση Γιαννιτσών θέλει να κάνει το… κόλπο γκρόσο με την απόκτηση των Νίκου και Γιώργου Ιορδανίδη. Από… εβδομάδα λεφτά.

Μπορεί τα οικονομικά περιθώρια να είναι… στενά, ωστόσο στην Αναγέννηση Γιαννιτσών δεν παρατάνε τις προσπάθειες ενίσχυσης του ρόστερ. Η διοίκηση θα έχει –πιθανώς και μέσα στην ημέρα- ραντεβού με τους Νίκο και Γιώργο Ιορδανίδη, προκειμένου να συζητήσει το ενδεχόμενο απόκτησής τους.

Οι δύο Έλληνες παίκτες έμειναν χθες το βράδυ και επίσημα ελεύθεροι από τον Πιερικό, αμφότεροι γνωρίζουν πολύ καλά την ομάδα της Πέλλας και σε πρώτη φάση είναι θετικοί στο να την βοηθήσουν σε αυτή τη δύσκολη στιγμή της.

Τα πάντα βέβαια θα κριθούν στο ραντεβού που θα γίνει, αφού η κατάσταση παραμένει ρευστή, ενώ υπάρχουν κι άλλες ομάδες που ενδιαφέρονται για τους εν λόγω ποδοσφαιριστές (υπάρχει φλερτ Καλαμαριάς με τον Γιώργο). Πέραν αυτών των δύο, στόχος παραμένει για τα Γιαννιτσά και ο Σερέτης, που στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στο σύλλογο.

Στο… περίμενε τα οικονομικά

Τα λεφτά που περίμεναν στην Αναγέννηση δεν μπήκαν την Πέμπτη. Σύμφωνα με πληροφορίες αυτό θα γίνει είτε την Δευτέρα, είτε την Τρίτη. Η ασφαλιστική ενημερότητα βρίσκεται σε καλό δρόμο κι άπαντες ελπίζουν πως στην αρχή της προσεχούς εβδομάδας να λυθούν κάποια απ’ τα προβλήματα. Οι παίκτες είναι πραγματικά στα όριά τους, έχουν ξεκαθαρίσει πως πιθανώς να μην κατέβουν να αγωνιστούν από τη στιγμή που ούτε σήμερα θα πληρωθούν μέρος των οφειλομένων τους, ωστόσο η διοίκηση θα κάνει προσπάθεια να πάρει… παράταση και να μην «γκρεμιστούν» τα πάντα για λίγες ημέρες.

*mikriliga.org

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected