Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας

Α2 Ερασιτεχνική (Β όμιλος) – Το Pre Game της 14ης αγωνιστικής

pre game a2

Με την κατάσταση στην κορυφή να έχει κατά πολύ ξεκαθαρίσει αλλά στην ουρά να μαίνεται η μάχη, συνεχίζεται αύριο ο 2ος όμιλος της Α2 Ερασιτεχνικής, με τη διεξαγωγή της 14ης αγωνιστικής. ΑΣ Ειρηνούπολης και ΓΑΣ Ροδοχωρίου έχουν αποσπαστεί σημαντικά στις δύο προνομιούχες θέσεις, με τις Δόξα Νάουσας και Θύελλα Στενημάχου να παίζουν στις επόμενες αγωνιστικές το τελευταίο τους χαρτί.

Ο πρωτοπόρος ΑΣ Ειρηνούπολης μεταβαίνει στη Λυκογιάννη όπου θα τεθεί αντιμέτωπος με τον τοπικό Απόλλων, που χρειάζεται βαθμούς για να αποφύγει την τελευταία θέση που οδηγεί στη Β Ερασιτεχνική. Ο ΓΑΣ από την άλλη πλευρά, αγωνίζεται εντός έδρας και ουσιαστικά έχει την ευκαιρία να κάνει το πιο σημαντικό βήμα για την άνοδο, υποδεχόμενος την τρίτη της βαθμολογίας Δόξα. Σε περίπτωση που η ομάδα του Βαγγέλη Μίσκου καταφέρει να περάσει από το ορεινό Βέρμιο, θα δώσει νέο ενδιαφέρον στο πρωτάθλημα, σε κάθε άλλη περίπτωση όμως δίνει κατά μεγάλο ποσοστό το εισιτήριο στους “κυανοκίτρινους”.

Πολύ σημαντικά παιχνίδια διεξάγονται σε Κοπανό και ΕΑΚ Μακροχωρίου, όπου ΓΑΣ και Ακαδημία Βέροιας υποδέχονται Κεραυνό Επισκοπής και ΑΕΠ Βέροιας, αναμετρήσεις ανάμεσα σε ομάδες που “καίγονται” για βαθμούς. Αναλυτικά το πρόγραμμα της αυριανής 14ης αγωνιστικής, με κοινή ώρα έναρξης των αγώνων στις 15.00 (μέσα στην παρένθεση το αποτέλεσμα του πρώτου γύρου) :

ΓΑΣ Ροδοχωρίου – Δόξα Νάουσας  (2-1)

Απόλλων Λυκογιάννης – ΑΣ Ειρηνούπολης  (0-8)

Ακαδημία Βέροιας – ΑΕΠ Βέροιας  (0-5)

ΓΑΣ Κοπανού – Κεραυνός Επισκοπής  (1-1)

Ολυμπιακός Νάουσας – Ελπίδα Μονοσπίτων  (0-0)

Μακεδόνας Βέροιας – Θύελλα Στενημάχου  (2-3)

δείτε εδώ τη συνολική εικόνα του 2ου ομίλου

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected