Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Μακροχώρι – Μαθαίνει τανγκό από…Ι(Σπανό)!

Σπανός αλμανακΜόνο τα τυπικά απομένουν για να ολοκληρωθεί η πρώτη μεταγραφή της ομάδας του Μακροχωρίου! Η διοίκηση της ομάδας, με συντονισμένες ενέργειες και αφού προηγήθηκε η συμμετοχή του παίκτη σε φιλικές αναμετρήσεις και με τη συγκατάθεση του προπονητή Λεωνίδα Μπίλη, εντάσσει στο δυναμικό της τον Μάκη Σπανό που αποχωρεί από τον Ατρόμητο Διαβατού μετά από 2.5 χρόνια!

Ο 33χρονος επιθετικός, από τις πλέον γνωστές ποδοσφαιρικές φυσιογνωμίες στο Ημαθιώτικο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, επιστρέφει σε υψηλό επίπεδο μετά την περίοδο 2000-2001 όταν αγωνίστηκε με τα χρώματα της Νάουσας στη Γ Εθνική. Η συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές κατέληξε με θετική έκβαση προχθές το βράδυ, με τον Μάκη Σπανό να αγωνίζεται για τελευταία φορά με τα χρώματα του Ατρομήτου στον σημερινό  αγώνα με αντίπαλο την ΑΕ Καψόχωρας. Κατόπιν, θα ενσωματωθεί στην προετοιμασία του Μακροχωρίου, με τους “ασπρόμαυρους” να έχουν ρεπό την ερχόμενη 13η αγωνιστική.

Το Imathia Sports News επικοινώνησε με τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος ήταν ιδιαίτερα χαρούμενος για τη συμφωνία ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην ομάδα και τον πρόεδρο του Ατρομήτου : “Η μεταγραφή μου στην ομάδα του Μακροχωρίου αποτελεί μία ακόμη πρόκληση στην καριέρα μου. Η φετινή πορεία της είναι το πιο τρανό παράδειγμα της πολύ καλής δουλειάς που γίνεται στο σύλλογο και ευελπιστώ να μπορέσω και γω με τη σειρά μου να βοηθήσω προς αυτή την κατεύθυνση. Δεν θα μπορούσα βέβαια να μην αναφερθώ στην προηγούμενη πλέον ομάδα μου, στον πρόεδρο κ. Μουρατίδη αλλά και στους συμπαίκτες μου, που μου φέρθηκαν άψογα όλο το διάστημα της παραμονής μου στο Διαβατό. Θα τους έχω πάντα στην καρδιά μου…”

Ο προπονητής του Μακροχωρίου Λεωνίδας Μπίλης είπε για την επικείμενη μεταγραφή του Μάκη Σπανού: “Τον παίκτη τον παρακολουθήσαμε σε κάποια φιλικά και εισηγήθηκα την απόκτηση του. Δεν γνωρίζω πολλά πράγματα για τον ίδιο, οι συστάσεις όμως των συνεργατών και των ανθρώπων που τον γνωρίζουν είναι κάτι παραπάνω από θετικές. Εύχομαι να πάνε όλα καλά, θεωρώ πως η προσθήκη του στο ρόστερ της ομάδας να αποτελέσει σημαντικό κρίκο στην αλυσίδα της ενίσχυσης που επιζητούμε για την περίοδο του Ιανουαρίου.”

Το βιογραφικό του Μάκη Σπανού

1992  Ακαδημία “Λαζού”

1993-1994  Ακαδημία Βέροιας

1994(Ιαν)-1996  TSV 1860 Μόναχο (ερασ.)

1996-2000  ΠΑΟΚ (ερασ.)

2000-2001  Νάουσα (Γ’ Εθνική)

2001-2002  Άγιοι Ανάργυροι Αθηνών (Δ’ Εθνική)

2002-2008  Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας (Α1 Ερασ.)

2008-2010  Πατρίδα  (Α1 Ερασ.)

2010-2011  Λευκάδια (Α1 Ερασ.)

2011-2014(Ιαν)  Ατρόμητος Διαβατού  (Α1 Ερασ.)

Νέα κλήση από τον στρατό για Πιέτρα!

Για δεύτερη φορά μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα και ενώ είχε λάβει την πρώτη αναβολή, ο Γιάννης Πιέτρα καλείται να παρουσιαστεί ώστε να υπηρετήσει τη στρατιωτική του θητεία. Η διοίκηση της ομάδας κάνει τις απαιτούμενες ενέργειες για να πάρει εκ νέου αναβολή, ειδικά από τη στιγμή που είναι απαραίτητος στα σχέδια του Λεωνίδα Μπίλη ενόψει της συνέχειας στο πρωτάθλημα.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected