Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

ΑΟ Καρδίτσας – Με Κεφαλά στον πάγκο κόντρα στη Νάουσα

κατάλογοςΜε τον Απόστολο Κεφαλά στον πάγκο θα αγωνιστεί η ομάδα του Α.Ο.Κ. στην Νάουσα για την 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Μετά τα όσα τραγελαφικά έγιναν με την λύση της συνεργασίας με τον Μεϊμάρογλου που έμεινε μόνο για λίγες ώρες στον πάγκο των κυανόλευκων η διοίκηση του Α.Ο.Κ. ζήτησε από τον Απόστολο Κεφαλά να βρεθεί στον πάγκο της ομάδας για το συγκεκριμένο αγώνα.

Ο Απόστολος Κεφαλάς, πατέρας του Ρωμύλου που αγωνίζεται στην ομάδα του Α.Ο.Κ. έχει περάσει με επιτυχία και ως παίκτης αλλά και ως προπονητής από τον πάγκο των κυανόλευκων κατά το παρελθόν. Παρότι δεν έχει κάνει ούτε μια προπόνηση με τους παίκτες παρακολουθεί την ομάδα στενά και πιστεύεται πως υπό τις παρούσες συνθήκες ήταν η καλύτερη επιλογή ώστε να μην παρουσιαστεί η ομάδα χωρίς προπονητή στον κρίσιμο αγώνα της Νάουσας. Από Δευτέρα αναμένεται να “πέσουν” στο τραπέζι άλλα ονόματα υποψήφιων προπονητών χωρίς να αποτελέσει έκπληξη σε περίπτωση θετικού αποτελέσματος και η παραμονή του Κεφαλά στον πάγκο της ομάδας.

Σε ότι αφορά το αγωνιστικό κομμάτι τώρα Καβαλάρης και Καραγιώργος που τραυματίστηκαν στο προηγούμενο αγώνα με την Χαλκίδα δεν υπολογίζονται.

*karditsalive.net

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected