Β ΕΠΣ Ημαθίας

Β Ερασιτεχνική – Το Pre Game της 16ης αγωνιστικής

pregame

Σημαντικές απώλειες για τη μεγάλη μάχη της ανόδου στην Α2 Ερασιτεχνική μέτρησαν κάποιες ομάδες την προηγούμενη αγωνιστική, ωστόσο οι 11 αγωνιστικές που απομένουν είναι εκ των πραγμάτων αρκετές και τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί δεδομένο.

Στην πρώτη θέση της βαθμολογίας συνεχίζει η Δόξα Λιανοβεργίου, η οποία πραγματοποιεί επικίνδυνη έξοδο στην αυριανή 16η αγωνιστική, καθώς μεταβαίνει στους Γεωργιανούς για να αντιμετωπίσει τον τοπικό Ηρακλή. Οι γηπεδούχοι φιγουράρουν στην 4η θέση και παρά τα αρνητικά αποτελέσματα εκτός έδρας, διατηρούνται στις υψηλές θέσεις εκμεταλλευόμενοι την έδρα τους στο έπακρο.

Ο δεύτερος ΑΟ Μαρίνας, που συνεχίζει το εντυπωσιακό σερί των 10 αγωνιστικών χωρίς ήττα (έχοντας μάλιστα 9 νίκες στο διάστημα αυτό!) μεταβαίνει στο Μακροχώρι, για να κοντραριστεί με την Ακαδημία του Γιώργου Απόσογλου, που επίσης αποτελεί μία από τις ομάδες που διεκδικεί με αξιώσεις το ένα από τα έξι εισιτήρια ανόδου.

Το πιο εύκολο έργο από τους πρωτοπόρους έχει ο Εθνικός Ράχης, που υποδέχεται τον ουραγό και ουσιαστικά καταδικασμένο σε υποβιβασμό Μακεδονικό Επισκοπής, που ωστόσο λειτουργεί με διαφορετική φιλοσοφία από τα καθιερωμένα, δίνοντας περισσότερο βαρύτητα στις νεαρές ηλικίες και την καθιέρωση μέσα από τα παιχνίδια. Εντυπωσιακή την ίδια ώρα η προσθήκη του Πέτρου Λαζάρου για τον Εθνικό, ένας παίκτης με μεγάλη καριέρα στα γήπεδα της Ελλάδας, αγωνιζόμενος πάντα σε υψηλό επίπεδο.

Σημαντικό παιχνίδι και στον Άραχο, όπου η Ποντιακή Νεολαία υποδέχεται την ΑΕ Σφηκιάς, σε μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για τους “πράσινους” να μείνουν στην εξάδα, καθώς οι φιλοξενούμενοι από το όμορφο χωριό των Πιερίων έχουν χάσει σημαντικό έδαφος για την διεκδίκηση της ανόδου.

Το πιο αμφίρροπο παιχνίδι ωστόσο διεξάγεται στη Βεργίνα, όπου ο τοπικός ΜΑΣ υποδέχεται τον ΑΣ Πατρίδας, που τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα τον έφεραν στην 7η θέση και ενώ είχε ξεκινήσει ιδανικά το πρωτάθλημα. Οι γηπεδούχοι “καίγονται” για τους τρεις βαθμούς και εκ των πραγμάτων αναμένεται μία πολύ ενδιαφέρουσα αναμέτρηση.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 16ης αγωνιστικής, με κοινή ώρα έναρξης των αγώνων στις 15.00 (μέσα σε παρένθεση το αποτέλεσμα του πρώτου γύρου) :

ΜΑΣ Βεργίνας – ΑΣ Πατρίδας  (0-2)

Ακαδημία Μακροχωρίου – ΑΟ Μαρίνας  (0-2)

Ηρακλής Γεωργιανών – Δόξα Λιανοβεργίου  (0-5)

Ποντιακή Νεολαία Αράχου – ΑΕ Σφηκιάς  (1-2)

Εθνικός Ράχης – Μακεδονικός Επισκοπής  (2-0)

ΑΕ Κυδωνέας – Ερμής Τριλόφου  (3-3)

Ρεπό : Μακεδονικός Πλατάνου

δείτε εδώ τη συνολική εικόνα της Β Ερασιτεχνικής

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected