Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

ΑΕ Καψόχωρας – Ατρόμητος Διαβατού 1-3

Ουσιαστικός και αποτελεσματικός παρουσιάστηκε σήμερα ο Ατρόμητος Διαβατού, ο οποίος στο πρώτο παιχνίδι για το 2014 επικράτησε με 1-3 της ΑΕ Καψόχωρας. Οι φιλοξενούμενοι, στο τελευταίο ματς του Μάκη Σπανού με τη “κυανόλευκη” φανέλα (έκλεισε οριστικά στο Μακροχώρι, απομένει η ανακοίνωση) είχε πολύ καλή απόδοση σε όλο το 90λεπτο και έφτασε τους 32 βαθμούς στο πρωτάθλημα.

Με τον Ατρόμητο αγωνίστηκαν βασικοί τα δύο νέα μεταγραφικά αποκτήματα την περίοδο του Ιανουαρίου, ενώ ο τρίτος έμεινε στον πάγκο. Γιώργος Τσακαλίδης και Νίκος Αλμαλιώτης έδειξαν πως δεν χρειάζονται μεγάλο διάστημα προσαρμογής, ενώ στην αποστολή βρέθηκε ο Παύλος Ζερδαλής, που αποκτήθηκε από τον Αστέρα Αλεξάνδρειας. Από την άλλη πλευρά, η ομάδα του Χρήστου Τερζίδη φάνηκε επηρεασμένη από τη μεγάλη αποχή λόγω της διακοπής των εορτών, ενώ αιφνιδιάστηκε από τα δύο γκολ των φιλοξενούμενων μέσα σε δύο λεπτά!

Αρχικά, ο Παύλος Φαρμάκης άνοιξε το σκορ στο 19′ με καρφωτή κεφαλιά μετά από εκτέλεση φάουλ του Μάκη Σπανού και στο επόμενο λεπτό ο δημιουργός του πρώτου τέρματος, βγήκε τετ-α-τετ στην αντεπίθεση και αφού πέρασε τον Κυριάκο Καρασαββίδη, διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του. Το γκολ πανηγυρίστηκε έντονα από τους συμπαίκτες του, στο αποχαιρετιστήριο παιχνίδι του 33χρονου επιθετικού. Αυτό ήταν το 12ο τέρμα του στο πρωτάθλημα.

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν στη συνέχεια να συνέλθουν από την απρόσμενη εξέλιξη, ωστόσο το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με τους “κυανόλευκους” να έχουν σαφές προβάδισμα. Στο διάστημα αυτό και συγκεκριμένα στο 32′ ακυρώθηκε γκολ του Κώστα Χαλβατζή, με τον σκόρερ να υποδυκνείεται σε θέση off-side από τον βοηθό κ. Μοσχόπουλο. Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε νωθρά για τις δύο ομάδες, οι παίκτες του Μάκη Γιαννόπουλου προσπάθησαν να κρατήσουν κατοχή, ωστόσο οι “κιτρινόμαυροι” ανέβασαν σταδιακά στροφές και βγήκαν με αξιώσεις στα καρέ του Μουχτάρη.

Το γκολ όμως δεν ήρθε στο επόμενο χρονικό διάστημα και παρά τις προσπάθειες των γηπεδούχων, η μείωση του σκορ επιτεύχθηκε στο 90ο λεπτό με πλασέ του Διονύση Κωστόπουλου, που εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια των αμυντικών και πλάσαρε ψύχραιμα τον Χρήστο Μουχτάρη. Εντούτοις, οι “κυανόλευκοι” είχαν την άμεση απάντηση στο τέρμα του Κωστόπουλου και ένα λεπτό αργότερα ο Πασχάλης Καλούδης πέτυχε το 1-3, “κλειδώνοντας” τη νίκη για τον Ατρόμητο και μαζί το πρώτο “ροζ φύλλο” αγώνα για το 2014.

Διαιτητής της συνάντησης ο κ. Μπουκουβάλας, με βοηθούς τους κ.κ. Νατσούρα και Μοσχόπουλο.

Συνθέσεις

ΑΕ Καψόχωρας : Καρασαββίδης, Κωτούλας (55′ Κίτσας), Μαγγανάρης, Βλάχος, Μόσχος (72′ Τόζογλου), Σταμούλης, Πιπιλιάρης (46′ Γρηγοριάδης), Μπενίσκος, Διτσόλας, Χαλβατζής, Κωστόπουλος

Ατρόμητος Διαβατού : Μουχτάρης, Φαρμάκης, Κωστογλίδης, Παγγούρας, Ηλιάδης, Ασλάνογλου, Τσακαλίδης (90′ Παυλίδης), Αλμαλιώτης, Ποζιάδης, Σπανός (80′ Ρόκκο), Συμεωνίδης (68′ Καλούδης)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected