Super League 1

Παναθηναϊκός – Πανιώνιος 1-0

79fa07283b64f5f5954c0ecc0cf79683_L

Ο Παναθηναϊκός τα βρήκε… μπαστούνια στη Λεωφόρο απέναντι στον καλύτερο Πανιώνιο του τελευταίου διαστήματος, πήρε τη νίκη χάρη στο γκολ του Πράνιτς και γλίτωσε το… έμφραγμα χάρη στην αστοχία των φιλοξενούμενων.

Με τον Μλάντεν Πέτριτς να παρακολουθεί τις προσπάθειες των νέων συμπαικτών του από τα επίσημα, ο Παναθηναϊκός έβγαλε… τη μαχητική ψυχή των οπαδών του μέχρι να πάρει το τρίποντο απέναντι στο Πανιώνιο. Το «τριφύλλι» κυριάρχησε σε όλο το πρώτο μέρος, πέτυχε το γκολ στο 16′ με τον Πράνιτς και διατήρησε με… νύχια και με δόντια το προβάδισμα, αφού στο δεύτερο ημίχρονο φάνηκε να χρειάζεται κάτι καλύτερο από αυτό που παρουσίασε για να αποφεύγει τα εμφράγματα που έχουν γίνει φέτος αρκετές φορές στη Λεωφόρο.

Η ομάδα του Αναστασίου στο δεύτερο μέρος δεν είχε καλή εικόνα, αντίθετα ο Πανιώνιος ήταν… φωτιά στην κόντρα και άγγιξε σε τρεις περιπτώσεις την ισοφάριση. Η ομάδα του Παναγόπουλου ωστόσο πλήρωσε την αστοχία της, αφού είχε χαμένο πέναλτι στο 66′ με τον Λάσνικ και δοκάρι με τον Λαμπρόπουλο στο 80′, ενώ ο Κολοβός νικήθηκε σε τετ-α-τετ από τον Καπίνο. Ο Παναθηναϊκός από αυτό το σημείο και μετά βρήκε χώρους στην άμυνα του Πανιωνίου, έβγαλε φάσεις αλλά δεν τις τελείωσε, κάτι που σημαίνει ότι η… φρεσκάδα και η εκτελεστική δεινότητα που έχει ο Πέτριτς, χρειάζεται άμεσα στους «πράσινους» έτσι ώστε να… καθαρίζουν τέτοιου τύπου ματς.

Το θετικό για τον Παναθηναϊκό ειναι πως κατάφερε να πάρει τη νίκη σε ένα ματς στο οποίο είχε αρκετές και σημαντικές απουσίες (Ζέκα, Σίλντενφελντ, Τριανταφυλλόπουλος, Λαγός), ενώ την ίδια ώρα ο Πανιώνιος μπορεί να αισθάνεται αδικημένος από το αποτέλεσμα, αφού παρουσίασε ένα πολύ καλό πρόσωπο στο δεύτερο ημίχρονο, είχε τις ευκαιρίες και θα μπορούσε να κλέψει τουλάχιστον τον βαθμό στη Λεωφόρο.

Οι «πράσινοι» κατάφεραν να πάρουν ωστόσο την πρώτη νίκη τους το 2014, στο πρώτο ματς που έδωσαν στην έδρα τους για τη νέα χρονιά, και έχουν μπροστά τους τον επαναληπτικό του Κυπέλλου στην Εύβοια, την Τετάρτη, απέναντι στον Ηρακλή Ψαχνών. Η ομάδα του Αναστασίου επέστρεψε στις νίκες, έφτασε στους 33 βαθμούς και παραμένει σταθερά στην τέταρτη θέση, πίσω από Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ και Ατρόμητο. Ο Πανιώνιος από την πλευρά του, έμεινε μεν στους 21 βαθμούς, με τη νίκη της Βέροιας να τον βάζει… σε μπελάδες καθώς την επόμενη αγωνιστική στη Νέα Σμύρνη έρχεται ο ΠΑΟΚ.

Παναθηναϊκός : Καπίνο, Μαρινάκης, Κουτρουμπής, Ρισβάνης, Νάνο, Μέντες, Αμπέντ (30′ Δώνης), Ντίνας (77′ Ατζαγκούν), Πράνιτς, Καρέλης (70′ Κλωναρίδης), Μπεργκ.

Πανιώνιος : Ανέστης, Κούρντι, Λαμπρόπουλος, Παντίδος, Κούρος (82′ Γιάννου), Κολοβός, Κουλουχέρης, Αραβίδης, Ζαχαράκης (46′ Ντούνης), Παναγιωτούδης (65′ Λάζνικ), Καπάνταης.

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected