Κατηγορίες
K20 - K17 - K15

Παναιτωλικός Κ17 – Βέροια Κ17 0-2

panai-k17

Τα πρώτα της τέρματα και κατ’ επέκταση την πρώτη εκτός έδρας νίκη της φέτος πέτυχε η Κ17 της Βέροιας στο μακρινό Αγρίνιο, σε ματς που διεξήχθη το πρωί στις Αθλητικές Εγκαταστάσεις του “ΕΜΙΛΕΟΝ”. Η ομάδα του Δημήτρη Χριστοφορίδη πραγματοποίησε την καλύτερη της εμφάνιση μακριά από την Ημαθία και με δύο τέρματα στο δεύτερο ημίχρονο, έφτασε τους 17 βαθμούς στο πρωτάθλημα.

Από το ξεκίνημα της αναμέτρησης, η “Βασίλισσα” φανέρωσε πως ήταν κυρίαρχη στο παιχνίδι και μάλιστα στο 17′ είχε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία στον αγώνα, με τον Δερμιτζάκη να σημαδεύει το οριζόντιο δοκάρι του Θεοδωρόπουλου. Στο 35′ καταγράφηκε η πρώτη ευκαιρία για τους γηπεδούχους, με τον Μωραϊτη να σουτάρει από πλεονεκτική θέση, ο Μαρκούσης απέκρουσε σωτήρια και η μπάλα αφού βρήκε το δοκάρι πέρασε κόρνερ.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε ιδανικά για τους φιλοξενούμενους, καθώς στο 48′ ο Σιμόνι σούταρε δυνατά έξω από την περιοχή και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα του Θεοδωρόπουλου, που δεν μπόρεσε να αντιδράσει. Η Βέροια στη συνέχεια δεν “κλείστηκε” για να διαφυλάξει το υπέρ της σκορ και στο 65′ διπλασίασε τα τέρματα της, με τον Δερμιτζάκη να πετυχαίνει γκολ-καρμπόν του πρώτου.

Στα υπόλοιπα 30 περίπου λεπτά μέχρι το τελευταίο σφύριγμα, ο Παναιτωλικός ανέβασε την απόδοση του, πίεσε τους “βυσσινί”, χωρίς ωστόσο να φανούν απειλητικοί στα καρέ του Μαρκούση.

Επόμενος αγώνας για τη Βέροια εντός έδρας, υποδεχόμενη την ερχόμενη εβδομάδα την ομάδα του Πανθρακικού.

Συνθέσεις

Παναιτωλικός Κ20 : Θεοδωρόπουλος, Νικολαΐδης, Κακούρης, Τσιέπας, Γαρούφης (68’ Αντζουλάς), Σάαντο (68’ Μπελεβώνης Γερ. Ευστ.), Καββαδίας, Πανάγου, Μωραΐτης, Κοντογιάννης, Ιωάννου (46’ Μπουμπούλης).

Βέροια Κ20 : Μαρκούσης (88′ Τσιμπρής), Δημητριάδης, Στράντζαλης, Δερμιτζάκης, Μαγγίζης, Καψαλιάρης (85′ Χαραλαμπίδης), Τσιούχας (80′ Κουτρουλιάς), Τέας (68′ Αναστασιάδης), Νικόπουλος, Μπουρδάνος, Σιμόνι (70′ Σαμιώτης)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected