Κατηγορίες
Super League 1

Πανθρακικός – SKODA Ξάνθη (2-1) Για ένα ημίχρονο ο Βασιλακάκης

36507481c06e30261dcc5e5bb6259321_LΣε ένα επεισοδιακό παιχνίδι με δύο αποβολές και τρία τέρματα, ο Πανθρακικός ήταν αυτός που χαμογέλασε στο τέλος επικρατώντας 2-1 της Ξάνθης και παίρνοντας απόσταση ασφαλείας από τις τελευταίες θέσεις.

Οριστικά από τις τελευταίες θέσεις της Superleague κατάφερε να αποσπαστεί ο Πανθρακικός ο οποίος πήρε σπουδαία νίκη με 2-1 επί της Ξάνθης που ήταν και η δεύτερή του συνεχόμενη στο πρωτάθλημα, δείχνοντας πως αξίζει μία θέση στην πρώτη κατηγορία.

Από την πλευρά της η Ξάνθη πάλεψε για το θετικό αποτέλεσμα, ωστόσο το γεγονός ότι τελείωσε το παιχνίδι με εννέα παίκτες δεν της επέτρεψε να πάρει το κάτι παραπάνω από την ήττα για την οποία έχει έντονα παράπονα για τη διαιτησία, καθώς και το δεύτερο γκολ του Πανθρακικού σήκωσε θύελλα διαμαρτυριών για οφσάιντ.

Μόλις στο 16’ ο Φλίσκας πρόλαβε να δεχτεί δεύτερη κίτρινη κάρτα με αποτέλεσμα να αφήσει την ομάδα του με παίκτη λιγότερο. Κάτι που στην πορεία της αναμέτρησης ήταν καθοριστικό.

Το σκορ για τους γηπεδούχους, άνοιξε ο Τζάνης στο 70΄ όταν μετά από ωραία κάθετη πάσα του Κάσες δεν δυσκολεύτηκε να νικήσει τον Τσέμα ανοίγοντας το σκορ. Η απάντηση από τους Ακρίτες ήταν άμεση με τον Βάλλα να ισοφαρίζει στο 73’ με κοντινή προβολή.

Παρόλα αυτά οι φιλοξενούμενοι δεν κατάφεραν να κρατήσουν το προβάδισμα και στο 79’ ο Κάσες με κεφαλιά έκανε το τελικό 2-1, φάση στην οποία η ομάδα του Ράινερ Μάουρερ διαμαρτύρεται για οφσάιντ.

Οι φιλοξενούμενοι, τελείωσαν το παιχνίδι με εννέα παίκτες καθώς ο Παΐτο αποβλήθηκε στο 88’ για σκληρό μαρκάρισμα.

Πανθρακικός : Σέρεμετ, Παπαγεωργίου (76’ Έμποου), Σαρακατσάνος, Ντε Σόουζα (64’ Χασομέρης), Ρομέου, Λαδάκης, Ζος, Κάσες, Μπαϊκαρά, Τζανής, Ντιόγκο.
SKODA Ξάνθη : Τσέμα, Τριάδης, Ντε Γκούζμαν (86’ Ράνος), Γούτας, Φλίσκας, Μπαξεβανίδης, Βάλλας, Σολτάνι, Μάνταλος (46’ Βασιλακάκης), Παΐτο, Σολάρι (66’ Κάλβο).

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected