Super League 1

Αστέρας Τρίπολης – Πλατανιάς 3-0

492c49728e70351ae0f7eb5e89da61b7_LΔίχως να συναντήσει το παραμικρό πρόβλημα ο Αστέρας Τρίπολης νίκησε τον Πλατανιά εντός έδρας με 3-0 παραμένοντας στην πέμπτη θέση και σε απόσταση βολής από τον τέταρτο Παναθηναϊκό.

Οι Αρκάδες δεν επηρεάστηκαν από τον διασυρμό της περασμένης Πέμπτης για το Κύπελλο από τον Ολυμπιακό. Με το «τρίποντο» αυτό έφτασαν τους 32 βαθμούς, έναν μόνο πίσω από τους «πράσινους» που έχουν 33. Στον αντίποδα οι Χανιώτες βρίσκονται μετά τη νίκη του Απόλλωνα επί του ΠΑΣ Γιάννινα μέσα από την επικίνδυνη ζώνη με τους 19 βαθμούς που έχουν συγκεντρώσει μέχρι τώρα.

Το συγκρότημα του Στάικου Βεργέτη μπήκε δυνατά στο ματς και πίεσε για να βρει το γκολ που θα του έδινε το προβάδισμα. Αυτό ήρθε μόλις στο 19’ με τον Καράσκο να εκμεταλλεύεται τη λάθος επέμβαση του Γεωργαλλίδη και να ανοίγει το σκορ. Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να ισορροπήσουν και τα κατάφεραν, αλλά στο 45’, ο Πάπα Σανκαρέ με κεφαλιά «καθάρισε» το ματς κι έδωσε διαδικαστικό χαρακτήρα στο δεύτερο ημίχρονο.

Εντούτοις οι γηπεδούχοι δεν σταμάτησαν εκεί και στο 50’ ο Χουάνμα με το πρώτο του γκολ στηSuper League έγραψε το τελικό αποτέλεσμα…

Ντεμπούτο για τους Κρητικούς έκανε ο Παναγιώτης Βλαχοδήμος ο οποίος αποκτήθηκε με τη μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό, αλλά και ο Ινκούμ.

Αστέρας Τρίπολης : Μπαντής, Λούι, Κοντοές, Σανκαρέ (84’ Ζαραδούκας), Γκοϊάν, Ουσέρο, Ζησόπουλος, Μουνάφο (68’ Σέτι), Χουάνμα, Ντε Μπλάσις, Καράσκο (76’ Μπακασέτας)

Πλατανιάς : Γεωργαλλίδης, Ινκουμ, Δημήτρης, Φερνάντες, Αγκιλέρα, Τετέ, Μενδρινός (86’ Σιώπης), Μπέλιτς (83’ Μπεριάν), Τόρες, Κάταϊ, Γουνδουλάκης (62’ Βλαχοδήμος)

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected