Κατηγορίες
Super League 1

ΑΕΛ Καλλονής – Άρης (3-1) Βασικός ο Διούδης

22381acea8dfcbfa2e0d2e3f32530a0c_LΑνάσα παραμονής πήρε η ΑΕΛ Καλλονής, που νίκησε 2-1 τον Άρη που παλεύει, αλλά δεν μπορεί…

Οι «κίτρινοι» παρατάχθηκαν χωρίς τα νέα του μεταγραφικά αποκτήματα, ωστόσο προηγήθηκαν στο 14’ με τον Μανιά. Η ΑΕΛΚ όμως συνήλθε άμεσα και ο Ζακουάνι ισοφάρισε σε 1-1 στο 34’, ενώ ο Μανούσος ολοκλήρωσε την ανατροπή στο 49’, γράφοντας το 2-1, ενώ το… κερασάκι στην τούρτα μπήκε στο 87’ από τον Λεοζίνιο για το 3-1.

Δυνατά μπήκε ο Άρης πιέζοντας για το γρήγορο γκολ, το οποίο και πέτυχε ο Μανιάς στο 14’. Στη συνέχεια όμως η Καλλονή ισορρόπησε και έγινε πιο απειλητική, φτάνοντας στο γκολ της ισοφάρισης στο 34’ σε κεφαλιά του Ζακουάνι, που σκόραρε στο ντεμπούτο του. Οι «κίτρινοι» διαμαρτυρήθηκαν για φάουλ σε αυτή τη φάση και ως το τέλος του ημιχρόνου έπαιζαν νευρικά.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε ιδανικά για τους νησιώτες, καθώς στο 49’ ο Μανούσος με εξαιρετικό σουτ έξω από την περιοχή σημείωσε το 2-1. Οι «κίτρινοι» προσπάθησαν να αντιδράσουν, αλλά η Καλλονή αμυνόταν σωστά και διαχειριζόταν όπως έπρεπε το παιχνίδι, βγαίνοντας σε επικίνδυνες αντεπιθέσεις. Και στο 87’ ο Λεοζίνιο στην αντεπίθεση σημείωσε το 3-1, σφραγίζοντας μια σπουδαία νίκη για την Καλλονή.

Καλλονή : Σιδεράκης, Χωριανόπουλος, Ποντάνι, Ζακουάνι, Αναστασιάδης, Κεϊτά (79’ Φουρλάνος), Γκοϊανίρα, Μανούσος, Λεοζίνιο, Νιαμπούγιου (70’ Φαρία), Καζάκης (62’ Λεάντρο Πίντο)

Άρης : Διούδης, Καραγκούνης, Πουλίδο (56’ Γιαννίτσης), Κύργιας, Μαργαρίτης (51’ Σουνάς), Ηρακλής, Παπαδόπουλος (77’ Κοτσαρίδης), Τάτος, Μανιάς, Τσουμάνης, Αγκάνθο

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected