
Πρόκειται για μια ακόμη περίπτωση εμπλοκής μελών του ΔΣ της ΕΠΟ με την δικαιοσύνη η οποία έρχεται να προστεθεί στις ανοιχτές υποθέσεις που ερευνώνται δικαστικά (στημένοι πίνακες, κάρτα υγείας, τηλεοπτικά κυπέλλου κ.α.) με εμπλεκόμενους, ύποπτους και κατηγορούμενους τα πρόσωπα που διοικούν και αποφασίζουν για το Ελληνικό ποδόσφαιρο.
Η πλευρά Καραβασίλη
Το SoccerPlus επικοινώνησε με το περιβάλλον του κ. Καραβασίλη το οποίο επιβεβαίωσε το ρεπορτάζ και μας μετέφερε τα εξής: «Είμαστε σίγουροι ότι θα δικαιωθούμε στο Εφετείο. Οι δικηγόροι μας, είναι απολύτως σίγουροι για αυτό. Πρόκειται για ένα λάθος μέλους του ΔΣ, ο οποίος έκοψε δύο αποδείξεις στο ίδιο πρόσωπο και μάλιστα όταν το κατάλαβε επέτρεψε το πόσο».
Οι άλλες υπόθεσεις
Στις 25 Φεβρουαρίου υπάρχει και νέο δικαστήριο για την ΕΠΣ Εβρου λόγω αποδείξεων που κόπηκαν σε φυσικά πρόσωπα κάποια από τα οποία αρνούνται ότι πήραν χρήματα ενώ κατά πληροφορίες ένα από τα πρόσωπα δεν υπάρχει.
Επίσης στη συγκεκριμένη Ένωση γίνονται δικαστήρια για τα ποσοστά των διαιτητών ποδοσφαίρου που εισπράττονται από αυτήν, κάτι με το οποίο διαφωνεί σύνδεσμος διαιτητών.
*soccerplus.gr






