Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Α1 Ερασιτεχνική – O Ζαχαρίας Ιωαννίδης MVP της 17ης αγωνιστικής!

dscn8707

Με τη συμμετοχή 2198 αναγνωστών μας (επανήλθαμε στα υψηλά στάνταρ), ο Ζαχαρίας Ιωαννίδης της ΑΕ Χαρίεσσας ανακηρύχθηκε MVP της 17ης αγωνιστικής στην Α1 Ερασιτεχνική, αφήνοντας δεύτερο στην κατάταξη τον Θοδωρή Πέτγαζλη του Φίλιππου Μελίκης. Ο αμυντικός των «κιτρινόμαυρων», ο οποίος φέτος αποτελεί βασικό στέλεχος της ομάδας του, ήταν ο κορυφαίος και σκόρερ της ΑΕΧ στο παιχνίδι με αντίπαλο τον Άτλα Ζερβοχωρίου, πετυχαίνοντας μάλιστα ένα εξαιρετικό γκολ.

Από την άλλη πλευρά, ο επιθετικός του Φίλιππου Μελίκης πέτυχε το νικητήριο τέρμα της ομάδας του στη Μέση, ενώ στην τρίτη θέση κατετάγη ο Παύλος Φαρμάκης του Ατρόμητου Διαβατού, που βοήθησε τα μέγιστα ώστε η ομάδα του να επικρατήσει με το ευρύ 3-1 στην έδρα της Καψόχωρας.

Ας δούμε τα αναλυτικά αποτελέσματα της ψηφοφορίας των αναγνωστών του Imathia Sports News, στην οποία ψήφισαν 2198 αναγνώστες μας :

Ζαχαρίας Ιωαννίδης (ΑΕ Χαρίεσσας)  1014 ψήφους – 46.12%

Θοδωρής Πέτγαζλης (Φίλιππος Μελίκης)  529 ψήφους – 24.08%

Παύλος Φαρμάκης (Ατρόμητος Διαβατού)  242 ψήφους – 11.02%

Γιώργος Κίτσας (ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας)  206 ψήφους – 9.39%

Χάρης Παραστατίδης (Αχιλλέας Νάουσας)  117 ψήφους – 5.31%

Εράλ Τσουλχάι (Απόλλων Αγίου Γεωργίου)  45 ψήφους – 2.04%

Τις υπόλοιπες 45 ψήφους πήραν οι Ηρακλής Ελευθεριάδης (Μέγας Αλέξανδρο Τρικάλων), Παναγιώτης Τόσκα (ΑΕ Χαρίεσσας), Σπύρος Κίτσας (ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας), Θεοδόσης Περηφανόπουλος (Εθνικός Κλειδιού) και Θοδωρής Δημούλτσης (Φίλιππος Μέσης).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected