Super League 1

Ολυμπιακός – Λεβαδειακός (2-0) Για 90′ ο Μουλόπουλος

2dac0154dcba66d9e8b5146eae01d8e3_LΔεν έθελξε αλλά νίκησε ο Ολυμπιακός καθώς βρήκε λύσεις στο δεύτερο ημίχρονο απέναντι στον «ψυχωμένο» Λεβαδειακό και κατάφερε να πάρει νίκη 2-0 χάρη στα γκολ των Ολαϊτάν και Χολέμπας – Βασικός ο Μήτρογλου, το απόλυτο στο Φάληρο για τους «ερυθρόλευκους»

Πολύ πιο δύσκολα από ότι δείχνει το τελικό 2-0 επικράτησε του Λεβαδειακού στο «Γ. Καραϊσκάκης» ο Ολυμπιακός. Η ομάδα του Μίτσελ δεν θύμισε σε τίποτα το συγκρότημα που… έπνιγε τον αντίπαλο στην έδρα του, δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα κόντρα στους Βοιωτούς και παρά το γεγονός ότι είχε στην αρχική του ενδεκάδα, Μήτρογλου και Σαβιόλα, δεν κατάφερε να βρει διαδρόμους για να απειλήσει την εστία του Πζιρόφσκι. Η ομάδα του Νίκου Καραγεωργίου κατάφερε να κλείσει σωστά τους διαδρόμους, είχε καλή κυκλοφορία όποτε κατάφερνε να πάρει τη μπάλα στα πόδια της, ωστόσο, ούτε κι αυτή απείλησε τον Ρομπέρτο. Το πρώτο 45λεπτο ήταν από αυτά που θα ξεχαστούν γρήγορα, αφού είχε να προσφέρει ένα τετ-α-τετ του Βάις κι ένα σουτ του Ροτζέριο, με τον Μίτσελ να αλλάζει την ομάδα στο δεύτερο μέρος και τον Ολυμπιακό να… καθαρίζει.

Η είσοδος του Ολαϊτάν και του Φουστέρ έδωσε κίνηση στον Ολυμπιακό, οι Πειραιώτες κατάφεραν να διασπάσουν την άμυνα του Λεβαδειακού και το γκολ του πρώτου στο 54’ έδιωξε το όποιο άγχος στο «Γ. Καραϊσκάκης». Από αυτό το σημείο κι έπειτα, οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να προσφέρουν και θέαμα στον κόσμο τους, ο Λεβαδειακός δεν κατάφερνε να πλησιάσει με αξιώσεις στην αντίπαλη περιοχή κι όσο περνούσε η ώρα έδειχνε να… μένει εκτός αγώνα, με το γκολ του Χολέμπας, από τρομερή μπαλιά του Τσόρι, με δυνατό σουτ στο 82’ να «τελειώνει» επί της ουσίας την αναμέτρηση.

Αυτό που… ξύπνησε κάπως τα πνεύματα στο «Γ. Καραϊσκάκης», ήταν η φάση του 87’ με την αποβολή του Βαγγέλη Μάντζιου. Ο έμπειρος φορ έκανε χέρι και είδε, σωστά, δεύτερη κίτρινη κάρτα, όμως από τον Λεβαδειακό διαμαρτυρήθηκαν έξαλλα κυρίως για την πρώτη κάρτα που του είχε δοθεί για θέατρο. Ως αποτέλεσμα της έντασης, ήταν να δοθεί εντολή να φύγει από τον πάγκο ο Νίκος Καραγεωργίου, ο οποίος έξαλλος… στόλισε τον διαιτητή Μαντάκη!

Το τελευταίο σφύριγμα, βρήκε τον Ολυμπιακό να έχει πάρει τη δέκατη νίκη του σε ισάριθμα παιχνίδια στο «Γ. Καραϊσκάκης» στο πρωτάθλημα και να συνεχίζει να σκοράρει περισσότερα από ένα τέρματα στα εντός έδρας παιχνίδια του, με τους Πειραιώτες ακόμα και στο… ρελαντί να δείχνουν ότι δύσκολα θα χάσουν και το φετινό πρωτάθλημα…

Ολυμπιακός : Ρομπέρτο, Παπάζογλου, Αβραάμ, Μανωλάς, Χολέμπας, Σάμαρης, Μανιάτης, Βάις (46′ Φουστέρ), Κάμπελ, Σαβιόλα (73′ Ντομίνγκες), Μήτρογλου (46′ Ολαϊτάν).

Λεβαδειακός : Πρζιρόφσκι, Μουλόπουλος, Πέδρο Σας (85′ Σκέμπης), Ροζέριο, Μάντζιος, Κώτσιος, Κονέ (66′ Μάγκας), Γεωργίου, Καπό (66′ Νικολακάκης), Χαραλάμπους, Ιντζίδης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected