Κατηγορίες
Super League 1

Παναιτωλικός – Πανθρακικός 3-1

988c324e50cee950394a28e0cb769438_LΤην κλάση του απέδειξε ο Θεοδωρίδης για ένα ακόμη παιχνίδι, καθώς με δύο δικά του γκολ, κι ένα του Νταλμά, ο Παναιτωλικός επικράτησε 3-1 του Πανθρακικού που είχε προηγηθεί στο 4’.

Ο Εμπόου με κεφαλιά άνοιξε το σκορ στο 4’ για την ομάδα της Κομοτηνής, όπως ο Θεοδωρίδης με δύο εξαιρετικά σουτ στο 53’ και το 83’ έδωσε τη νίκη στα «καναρίνια», διατηρώντας το αήττητο εντός έδρας. Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Νταλμα, γράφοντας το 3-1 στις καθυστερήσεις. Παράλληλα, ο Παναιτωλικός έλυσε και μια… κατάρα, καθώς πρώτη φορά νίκησε ομάδα του Σέρεμετ.

Ιδανικό ξεκίνημα στο παιχνίδι έκανε ο Πανθρακικός, καθώς ο Εμπόπου με κεφαλιά νίκησε τον Ράφαελ, γράφοντας το 0-1. Οι φιλοξενούμενοι εκμεταλλεύτηκαν το σάστισμα των «καναρινιών» και έχασαν κι άλλες ευκαιρίες να σκοράρουν, με τους Τζάνη και Ιγκόρ. Ο Παναιτωλικός άργησε να βρει τα πατήματά του, απειλώντας ουσιαστικά στο τελευταίο πεντάλεπτο, όταν και ο Γκόλιας δεν μπόρεσε στο 44’ να νικήσει τον Σέρεμετ.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τους γηπεδούχους να πιέζουν ασφυκτικά για το γκολ της ισοφάρισης. Και στο 53’ ο Θεοδωρίδης με συρτό σουτ κατάφερε να κάνει το 1-1. Ο Παναιτωλικός συνέχιζε να πιέζει για δεύτερο γκολ, ενώ ο Πανθρακικός δεν μπορούσε να κρατήσει μπάλα και να καταφέρει να απειλήσει τα καρέ του Ράφαελ, παρά μόνο με μια κεφαλιά του Λαδάκη.

Στο 83’ ο Θεοδωρίδης με εξαιρετικό σουτ έξω από την περιοχή δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Σέρεμετ, έγραψε το 2-1! Ο έμπειρος μέσος υπέγραψε την ανατροπή του Παναιτωλικού. Στις καθυστερήσεις ο Νταλμά έδωσε διαστάσεις θριάμβου στην επικράτηση της ομάδας του, γράφοντας με πλασέ το 3-1.

Παναιτωλικός : Ράφαελ, Γκόλιας (65’ Γκόλιας), Κούσας, Καμαρά, Θεοδωρίδης, Τζούνιορ, Σφακιανάκης, Γκάλο, Μπούντιμιρ (78’ Μπόγιοβιτς), Μπακάκης, Μπικέι

Πανθρακικός : Σέρεμετ, Παπαγεωργίου, Ντιόγκο, Τζάνης, Εμπόου, Μπαϊκαρά, Ρομέου, Μακρυδημήτρης (85’ Μολίνα), Σαρακατσάνος, Λαδάκης, Ιγκόρ (56’ Χασομέρης)

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected