Κατηγορίες
K20 - K17 - K15

Βέροια Κ20 – Παναθηναϊκός Κ20 0-2

Αδικεί το σκορ τη “Βασίλισσα”, η οποία εκμηδένισε τη διαφορά δυναμικότητας με τους “πράσινους”, που αιφνιδίασαν με τα δύο γρήγορα γκολ και παρά το γεγονός πως έμειναν με 10 παίκτες από το 59′, κράτησαν το υπέρ τους σκορ. Έτσι, το “τριφύλλι” έχοντας τέσσερα ματς λιγότερα, έχει την ευκαιρία να βρεθεί στην πρώτη θέση και να ξεπεράσει τον ΠΑΟΚ που προπορεύεται μέχρι στιγμής. Από την άλλη πλευρά, η ομάδα του Στέφανου Γαϊτάνου φανέρωσε και πάλι στοιχεία καλοδουλεμένου συνόλου, πίεσε πολύ την αντίπαλη άμυνα στο πρώτο μέρος, ωστόσο δεν κατάφερε να σκοράρει.

Τα τέρματα του Γιαννιτσάνη στο 9′ και του Τζανουλίνου στο 16′, που προήλθαν από λάθη και αδράνεια της άμυνας της Βέροιας, δημιούργησαν τις βάσεις για την επικράτηση των “πρασίνων” και έβαλαν δύσκολα στους γηπεδούχους, που ήταν πλέον αναγκασμένοι να ρισκάρουν. Παρά το αρχικό σοκ, οι “βυσσινί” ανέβασαν την απόδοση τους και απείλησαν την εστία του Γκέκα στη συνέχεια, πρώτα με τον “κεραυνό” του Γιαννόπουλου που “τράνταξε” το δοκάρι και στη συνέχεια με το κοντινό πλασέ του Λαζόπουλου που εξουδετέρωσε ο νεαρός πορτιέρο.

Στο δεύτερο μέρος και παρά την αποβολή του Τριανταφυλλόπουλου στο 56′ με δεύτερη κίτρινη κάρτα, οι γηπεδούχοι δεν απείλησαν σοβαρά τα καρέ του “τριφυλλιού”, που με σωστή αμυντική τακτική κράτησε μακριά τους αντίπαλους επιθετικούς. Ο Στέφανος Γαϊτάνος προχώρησε σε αλλαγές για να τονώσει την επιθετική λειτουργία, ωστόσο το σκορ παρέμεινε στα ίδια επίπεδα και το τελικό σφύριγμα του ρέφερι της συνάντησης, σήμανε και την 10η νίκη της αθηναϊκής ομάδας.

Συνθέσεις

Βέροια Κ20 : Βασιλειάδης, Κατσούλης, Ουνγιαλίδης, Τακίδης, Τάνης, Γιαννόπουλος (64′ Μελικιώτης), Παπαγεωργίου (46′ Πέτκος), Παπαδόπουλος, Τσόλκας (70′ Λουμάνι), Στασινόπουλος, Λαζόπουλος.

Παναθηναϊκός Κ20 : Γκέκας, Αναστασόπουλος, Μυρθιανός, Τριανταφυλλόπουλος, Τζανουλίνος, Αγγελόπουλος Β., Μουζακίτης (78′ Αγγελόπουλος Π.), Υμεράι (59′ Νιούμαν), Μπαλμπόα (88′ Γεροκωνσταντής), Σταματάκης, Γιαννιτσανάκης.

φωτ. Τάσος Παπαδόπουλος

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected