Γ Εθνική / Τοπικά

Ρήγας Φεραίος – Δηλώσεις συσπείρωσης από Σπαθή

Spathis_610x400Σε εφημερίδα της Θεσσαλίας μίλησε, ο αρχηγός του Ρήγα Φεραίου, Χρήστος Σπαθής και αναφέρθηκε τόσο στον αγώνα της προηγούμενης Κυριακής με τον Αμπελωνιακό όσο και στο μας που έπεται με την Κύμη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Χρήστου Σπαθή στην εφημερίδα “Θεσσαλία”: «Αντιμετωπίσαμε την πιο αδύναμη ομάδα του πρωταθλήματος, αλλά δεν πήραμε αψήφιστα το ματς. Είχαμε πάρει το μάθημά μας από το παιχνίδι με τον Αμπελωνιακό. Έτσι, μπήκαμε δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και δεν αφήσαμε πολλά περιθώρια αντίδρασης στους ποδοσφαιριστές του Πυργετού. Στο α’ μέρος δημιουργήσαμε αρκετές φάσεις και ευτυχήσαμε να πετύχουμε δύο τέρματα, ενώ η δική μας εστία δεν απειλήθηκε καθόλου.

Στην επανάληψη δεν ήμασταν το ίδιοι καλοί. Ίσως επαναπαυθήκαμε λίγο από το 2-0 και γι’ αυτό παίξαμε πιο χαλαρά. Δεν κάναμε κλασικές ευκαιρίες και επιστρέψαμε στον αντίπαλο να σκοράρει στην μοναδική του καλή στιγμή στο παιχνίδι. Ευτυχώς, αυτό δεν μας στοίχισε και έτσι πήραμε τους τρεις βαθμούς, που είναι πολύτιμοι στην προσπάθεια που κάνουμε για τη σωτηρία. Αυτό είναι που μετρά περισσότερο. Πλέον, είμαστε σε απόσταση βολής από την 8η θέση και δικαιούμαστε να ελπίζουμε σε ακόμη καλύτερη συνέχεια. Θα κάνουμε τα πάντα προκειμένου να σωθεί η ομάδα».

Την ερχόμενη Κυριακή ο Ρήγας Φεραίος θα έχει σαφώς πιο δύσκολο έργο φιλοξενώντας στο στάδιο του Βελεστίνου την δεύτερη της βαθμολογίας Κύμη. Την περασμένη Κυριακή η ομάδα της Εύβοιας έχασε εντός έδρας από τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας με 0-3, αλλά αυτό δεν μειώνει την αξία της.

Σύμφωνα με τον 26χρονο αριστερό οπισθοφύλακα, οι «κυανόλευκοι» θα πρέπει να αποφύγουν τα λάθη και να δείξουν το καλό τους αγωνιστικό πρόσωπο προκειμένου να δώσουν συνέχεια στις επιτυχίες τους: «Το γεγονός ότι η Κύμη προέρχεται από βαριά ήττα στην έδρα της δεν μας ξεγελά. Μέχρι πριν τρεις αγωνιστικές δεν είχε καν δεχθεί γκολ στο πρωτάθλημα, παρουσιάζοντας ένα δυνατό σύνολο που δεν βρίσκεται τυχαία στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Μία ήττα δεν αναιρεί ότι έχουν πετύχει. Διαθέτουν παίκτες με εμπειρία από τα πρωταθλήματα της Α’ και της Β’ Εθνικής και αν θέλουμε να πάρουμε κάτι από αυτό το παιχνίδι οφείλουμε να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας. Πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι και στα 90 λεπτά και αν επιδείξουμε πάθος και δύναμη. Να δείξουμε εξ αρχής στους αντιπάλους μας ότι θα περάσουν ένα δύσκολο απόγευμα μέσα στο Βελεστίνο».

*mikriliga.org

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected