Κατηγορίες
Football League

Αναγέννηση Καρδίτσας – Τύρναβος 0-0

1069831Ισόπαλο χωρίς τέρματα (0-0) ολοκληρώθηκε το παιχνίδι της Αναγέννησης Καρδίτσας με τον Τύρναβο, το απόγευμα της Παρασκευής (24/1).

Το παιχνίδι δεν διεκδικεί δάφνες… ποιότητας και πολύ γρήγορα αναμένεται να ξεχαστεί, καθώς οι δύο ομάδες έδειξαν μεγάλη προσήλωση στην άμυνα, με αποτέλεσμα να απουσιάζουν οι μεγάλες φάσεις μπροστά από τα καρέ των δύο τερματοφυλάκων.

Με την ισοπαλία, η Αναγέννηση έμεινε στις θέσεις που οδηγούν στα play offs, με 29 βαθμούς, έναν λιγότερο από τον 3ο Ηρακλή και τέσσερις από τον 5ο Εθνικό Γαζώρου, ενώ ο Τύρναβος βρίσκεται στην 8η θέση, 12 βαθμούς πάνω από την επικίνδυνη ζώνη.

Το πρώτο ημίχρονο… πέρασε και δεν… ακούμπησε στην Καρδίτσα, καθώς οι δύο ομάδες δυσκολεύτηκαν να βρουν τους διαδρόμους προς την αντίπαλη εστία, με την Αναγέννηση να έχει τον πρώτο λόγο, στην αρχή του αγώνα, ωστόσο, όσο περνούσαν τα λεπτά, ο Τύρναβος ανέβηκε και ισορρόπησε.

Στο δεύτερο μέρος, οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή του αγώνα, αλλά ο Τύρναβος ήταν αυτός που απείλησε πρώτος, στο 57’ με τον Γεωργίου, αλλά ο Σιαράβας απέκρουσε. Ο ρυθμός έπεσε αισθητά στην συνέχεια και έπρεπε να περιμένουμε μέχρι το 90’ για να δούμε μια καλή στιγμή, η οποία ήταν για τους Καρδιτσιώτες με τον Γεωργακόπουλο να κάνει την κεφαλιά, αλλά ο Πρίφτης απέκρουσε.

Στο επόμενο λεπτό, ο Τύρναβος έμεινε με παίκτη λιγότερο, καθώς ο Όμο αντίκρισε την δεύτερη κίτρινη κάρτα, κόκκινη και πήρε την άγουσα για τα αποδυτήρια, αλλά αυτό δεν… στοίχησε τους φιλοξενούμενους, καθώς στο 92’ το σουτ του Αναστασόπουλου πέρασε άουτ.

Αναγέννηση Καρδίτσας : Σιαράβας, Γκουγκούδης, Οικονόμου, Ρόβας, Δημόπουλος (68′ Τιμόνοφ), Υφαντής, Χατζηρίζος, Χλωρός, Γήτας (83′ Αναστασόπουλος), Μπουντούρης, Σίμωσης (60′ Γεωργακόπουλος).

Τύρναβος : Πρίφτης, Σκούπρας, Καραμανλής, Τέλλος, Κουρτεσιώτης, Όμο, Ντατίδης, Τσούκαλος, Παπαχρήστος (54′ Γεωργίου), Σαχινίδης (66′ Κανούλας), Αντρέ (82′ Μάγγος).

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected