Κατηγορίες
Super League 1

Ατρόμητος – ΠΑΣ Γιάννινα 1-0

9ac0e4d94c07aefa6b0ce93d6381c1d6_L

Ειδικών συνθηκών ήταν η αναμέτρηση του Ατρόμητου με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Περιστέρι. Οι γηπεδούχοι ήταν φορμαρισμένοι και ήθελαν μόνο το τρίποντο για να παραμείνουν στην πρώτη τριάδα της βαθμολογίας, την ώρα που η ομάδα της Ηπείρου ήθελε τους βαθμούς ή το βαθμό για να μπορέσουν να ξεφύγουν από τα τελευταία άσχημα αποτελέσματα.

Ό,τι έγινε στο παιχνίδι συνέβη στο πρώτο μέρος όπου ο ρυθμός ήταν εντυπωσιακός με τον Ατρόμητο να είναι ανώτερος και να κάνει καταιγισμό επιθέσεων φτάνοντας στο τέρμα το οποίο αποδείχθηκε και αρκετό για να του δώσει τη νίκη.

Ο Παπαδόπουλος ήταν από τους πρωταγωνιστές καθώς στο 22’ είχε δοκάρι από κοντά με κεφαλιά, ωστόσο στο 33’ μετά από ωραία πάσα του Μπρίτο έκανε το πλασέ για να διαμορφώσει και το τελικό αποτέλεσμα.

ΑτρόμητοςΤσενάμο, Ταυλαρίδης, Λαζαρίδης, Νάστος, Γιαννούλης, Ιγκλέσιας, Καραμάνος (63’ Μπρίτο), Ουμπίδες, Δημούτσος (89’ Φυτανίδης), Ναπολεόνι (75’ Πίτου), Παπαδόπουλος.

ΠΑΣ Γιάννινα : Βελλίδης, Μπέριος, Ντάσιος (79’ Γιάκος), Κολοβέτσιος, Τσουκαλάς, Μιχαήλ, Κοροβέσης, Αυγενικού (70’ Κρητικός), Ίλιτς, Στρούνα, Ακόστα.

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected