Κατηγορίες
K20 - K17 - K15

ΠΑΟΚ Κ20 – Βέροια Κ20 1-2

37215_frontΜεγάλη και συνάμα ιστορική νίκη πέτυχε η Κ20 της Βέροιας στο Πρόχωμα, επικρατώντας με 2-1 της αντίστοιχης του ΠΑΟΚ, που υπέστη τη δεύτερη συνεχόμενη ήττα στο πρωτάθλημα, χάνοντας πολύτιμο έδαφος για την κατάληψη της πρώτης θέσης. Η ομάδα του Στέφανου Γαϊτάνου “απέδρασε” από τη Θεσσαλονίκη με γκολ του Μελικιώτη στις καθυστερήσεις, σε ένα ματς που τα είχε όλα : δύο αποβολές, χαμένο πέναλτι, 11 κίτρινες κάρτες, απίστευτες ευκαιρίες και όμορφα γκολ.

Το ματς ξεκίνησε ιδανικά για τη “Βασίλισσα”, καθώς στην πρώτη ουσιαστική φάση στις δύο εστίες κατάφερε να προηγηθεί με τον Μελικιώτη, “παγώνοντας” το ήδη παγωμένο λόγω του ψύχους γήπεδο Προχώματος. Μάλιστα έξι λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 10′ ο ΠΑΟΚ έμεινε με 10 παίκτες λόγω της αποβολής του Πιαστόπουλου, μία φάση για την οποία δεν υπήρξαν διαμαρτυρίες από πλευράς γηπεδούχων.

Στο 34′ οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε ο Κουλούρης αλλά ο Βασιλειάδης απέκρουσε με τα πόδια. Παρά τις προσπάθειες των Τσολακίδη και Κουλούρη, η Βέροια πήγε με προβάδισμα στα αποδυτήρια, έχοντας μάλιστα και το αριθμητικό πλεονέκτημα.

Στο δεύτερο μέρος, όπως άλλωστε ήταν και φυσιολογικό, ο ΠΑΟΚ πίεσε περισσότερο τους φιλοξενούμενους και παρά την κατοχή της μπάλας δεν κατάφεραν να νικήσουν τον σταθερό και σήμερα Βασιλειάδη. Μάλιστα οι γηπεδούχοι έμειναν με 9 παίκτες στο 83′, καθώς ο διαιτητής της αναμέτρησης υπέδειξε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα σε προβολή του Τσελεπίδη και του έδειξε το δρόμο για τα αποδυτήρια. Οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα προς τον ρέφερι της αναμέτρησης, ωστόσο παρά το αριθμητικό μειονέκτημα, βρήκαν τα ψυχικά αποθέματα και ισοφάρισαν δύο λεπτά αργότερα, με τον Κουλούρη να παίρνει τη…ρεβάνς για το χαμένο πέναλτι.

Την τελευταία όμως λέξη στη σημερινή αναμέτρηση την είχε η Βέροια και πιο συγκεκριμένα ο MVP του ματς Μελικιώτης, ο οποίος στο 90+2′ βγήκε υποδειγματικά στην αντεπίθεση και με πλασέ νίκησε τον Σοϊλεμέζογλου, δίνοντας τη μεγάλη νίκη στην ομάδα του.

Συνθέσεις

ΠΑΟΚ Κ20 : Σοϊλεμέζογλου, Βασαΐτης (46′ Τοπαλίδης), Κάκκος, Κιόσε, Τσελεπίδης, Σαββίδης, Πιαστόπουλος, Πολύζος, Τσολακίδης (59′ Κούστα), Παπαδόπουλος (78′ Πατράλης), Κουλούρης.

Βέροια Κ20 : Βασιλειάδης, Κατσούλης, Ουνγιαλίδης, Ρογγότης (30′ Αναστάσης / 72′ Πέτκος), Τάνης, Γιαννόπουλος, Νικολαϊδης, Παπαγεωργίου, Στασινόπουλος (60′ Ράδης), Λαζόπουλος, Μελικιώτης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected