Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Φίλιππος Μέσης – Αχιλλέας Νάουσας 2-1

Πολύ μεγάλη νίκη, τόσο βαθμολογικής όσο και ψυχολογικής σημασίας πέτυχε ο Φίλιππος, επικρατώντας στο γήπεδο της Μέσης του Αχιλλέα Νάουσας με 2-1. Η ομάδα του Ανδρέα Καλτσά πραγματοποίησε την καλύτερη εμφάνιση των τελευταίων αγωνιστικών και πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα ενόψει της συνέχειας. Αντίθετα, το σύνολο του Βασίλη Κουρογεωργάκη δεν έπιασε την απόδοση προηγούμενων αγώνων και πλέον η διαφορά των 14 βαθμών από την πρώτη θέση, απαγορεύει κάθε σκέψη για τον τίτλο.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους “βυσσινί” ο Αντώνης Ντόγος, ο οποίος πέτυχε και τα δύο τέρματα της ομάδας του. Ο 25χρονος μέσος του Φίλιππου ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ στο 22′, σημαδεύοντας σωστά στη γωνία του Καζεπίδη, ενώ πέτυχε το νικητήριο τέρμα στο 75′, εκμεταλλευόμενος τη σύγχυση στην άμυνα του Αχιλλέα.

Ο Φίλιππος είχε την κατοχή στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα και παρά το γεγονός πως ο Αχιλλέας ισοφάρισε με τον Χάρη Παραστατίδη (8ο τέρμα στο πρωτάθλημα) στο 32′ μετά από σέντρα ακριβείας του Ντάτση και απείλησε σε τουλάχιστον δύο περιπτώσεις, φάνηκε πως ήθελε περισσότερο το παιχνίδι και παίζοντας έξυπνα, κατάφερε να πάρει τους τρεις πολύτιμους βαθμούς.

Οι μεγάλες στιγμές που καταγράφηκαν στον αγώνα για τους δύο αντιπάλους ήταν με τους Γιάννου (32′ και 78′) και Μπράτση (71′, εντυπωσιακή απόκρουση Θεοδωρίδη), σε μία αναμέτρηση που μέτρησε περισσότερο η ουσία και η ανάγκη των βαθμών από πλευράς Φίλιππου.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Γιοβανόπουλος, με βοηθούς τους κ.κ. Παπαδάκη  και Χαλατζιούκα.

Φίλιππος Μέσης : Θεοδωρίδης, Τρούπκος (68′ Καρασαββίδης), Τζιβάρας, Γκαντζίδης, Γιάννου, Παππάς, Βοργιατζίδης, Ντόγος, Δημούλτσης, Μπρέγκου, Γατόπουλος.

Αχιλλέας Νάουσας : Καζεδπίδης, Γιάτσιος, Τσάλμας, Ορδουλίδης, Παπαπέσιος, Θεοδοσιάδης (56′ Κακούδης), Τουμαράς, Μπράτσης, Σύγγας (74′ Τερζόπουλος), Ντάτσης (67′ Καραλιόπουλος), Παραστατίδης

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected