Γ Εθνική / Τοπικά

Αχιλλέας Νεοκαισάρειας – ΑΟ Καρδίτσας 1-1

P1260981Με το βαθμό της ισοπαλίας στις αποσκευές του επιστρέφει από την Νεοκαισάρεια ο Α.Ο.Κ. και αν και υποχώρησε ακόμα περισσότερο βαθμολογικά, σίγουρα είναι ένα πολύ θετικό αποτέλεσμα για την Καρδιτσιώτικη ομάδα επί μιας ομάδας που πρωταγωνιστεί στο πρωτάθλημα. 

Οι γηπεδούχοι πίεσαν από την αρχή του αγώνα, σε ένα δύσκολο αγωνιστικό χώρο, και κατάφεραν μόλις στο 10′ να προηγηθούν με σουτ του Μακράκη που νίκησε τον Τάτσιο. Ο τελευταίος παρότι ηττήθηκε στη συγκεκριμένη φάση, πραγματοποίησε ακόμα μια εξαιρετική εμφάνιση φέτος και κατά ένα μεγάλο βαθμό η απόδοσή του συνετέλεσε στο να έρθει το θετικό αποτέλεσμα. Αποκορύφωμα όλων ήταν μια τριπλή απόκρουση στο 43′ όπου κράτησε το 1-0 για την ομάδα του. Οι κυανόλευκοι μάλιστα στάθηκαν τυχεροί όταν λίγο πριν το σφύριγμα της λήξης του ημιχρόνου έκαναν το 1-1 με τακουνάκι του Κούρκουλα σε προσπάθεια του Νάκου, προκαλώντας κυριολεκτικά “σεισμό” από τους πανηγυρισμούς στον πάγκο της ομάδας.

Στο β’ μέρος οι κυανόλευκοι αρκέστηκαν σε παιχνίδι αναμονής με τους γηπεδούχους να προσπαθούν να κάνουν το 2-1 που όμως δεν ήλθε ποτέ. Στο 75′ είχαν μια κεφαλιά που απέκρουσε δύσκολα ο Τάτσιος ενώ λίγο αργότερα και ο Α.Ο.Κ. είχε μια καλή ευκαιρία με σουτ του Τσιρογιάννη που ανάγκασε τον Σακελλαρίδη να αποκρούσει δύσκολα.

Αχιλλέας Νεοκαισάρειας : Σακελλαρίδης, Γελαδάρης, Δερμίσης, Δημητρίου, Τασίδης, Οικονόμου, Τσαγκαράκης (75′ Ευαγγελόπουλος), Κύρτεγος (85′ Κωτσιαρίδης), Ταμλίδης, Νάκας (61′ Μπαγγέας), Μακράκης.

Α.Ο. Καρδίτσα : Τάτσιος, Θυμιόπουλος, Καραγιώργος (84′ Παπαευαγγέλου), Κεφαλάς, Κούρκουλας, Τσέλιος, Κωνσταντίνιδης, Καβαλάρης (73′ Πουρνάρας), Παππάς, Νάκου Δ., Μίλκοβιτς (68′ Τσιρογιάννης)

*karditsalive.net, φωτ. από pieriasport.blogspot.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected