Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Μαχητής Τερψιθέας – Λαμία 1-2

f0b6520a492098c659fe0cc0630c402b_SDC10275Ο Μαχητής Τερψιθέας έκανε πολύ μεγάλη προσπάθεια κόντρα στην πρωτοπόρο Λαμία. Τελικό αποτέλεσμα 1-2 για την ομάδα της Φθιώτιδας που συνεχίζει να είναι στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Το παιχνίδι διεξήχθη παρουσία λίγου κόσμου, μεταξύ των οποίων και κάποιοι ηρωικοί φίλαθλοι της Λαμίας που βρέθηκαν στο γήπεδο. Βαρύς ο αγωνιστικός χώρος αφού κατά διαστήματα έβρεχε.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Μαχητής είχε καλύτερη κυκλοφορία της μπάλας, πέτυχε και γκολ και γενικά πατούσε καλύτερα στο γήπεδο δημιουργώντας μάλιστα και άλλες ευκαιρίες για γκολ.

Η Λαμία έδειχνε πως ήταν έξω από τα νερά της στο πρώτο 45λεπτο. Στην επανάληψη όμως τα δεδομένα άλλαξαν και οι φιλοξενούμενοι με τις αλλαγές που έκαναν μπήκαν ορεξάτοι και στο μεγαλύτερο διάστημα του δευτέρου μέρους είχαν την κατοχή της μπάλας και σημείωσαν δύο γκολ, ανατρέποντας την εις βάρος τους κατάσταση.

Στο 4’ σουτ του Κυπτίου, η μπάλα κατέληξε στα χέρια του Μπρέλλα. Στο 17’ ο Σκόρδας ανέτρεψε τον Μαλάκο με τον διαιτητή να δείχνει την άσπρη βούλα. Ο Νικούλης δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 1-0. Στο 24’ από πάσα του Μαλάκου, ο Νικούλης έκανε το σουτ από πλάγια, με την μπάλα να περνά ελάχιστα άουτ.

Στο 41’ ο Κόλεφ έκανε ένα ωραίο σουτ, αλλά ο Μπρέλλας έδιωξε. Στο 48’ κεφαλιά του Λεμά, έδιωξε ξανά ο Μπρέλλας. Στο 71’ ο Νικούλης έκανε το σουτ, με δυσκολία έδιωξε ο τερματοφύλακας της Λαμίας.

Στο 74΄ο Λεμά έφερε το ματς στα ίσια με φοβερό σουτ έξω από την περιοχή και πλάγια αριστερά. Στο 77’ ο Κυπτίου, έδωσε στον Μοκάκε, ο τελευταίος έκανε το σουτ, που πέρασε ελάχιστα άουτ.

Στο 81’ ο Ευσταθίου έκανε την ολική ανατροπή με σουτ μέσα από την περιοχή και μετά από αναταραχή στα καρέ της Τερψιθέας. Αξίζει να τονίσουμε πως στη φάση του γκολ, ο διαιτητής απέβαλε δικαιολογημένα τον προπονητή της Λαμίας αφού είχε μπει εντός αγωνιστικού χώρου.

Στο 84’ ο Μοκάκε έκανε ένα σουτ, η μπάλα πέρασε άουτ. Στο 93’ ο Μπουρουζίκας έχασε τη μεγάλη ευκαιρία να κάνει το 2-2, όταν βγήκε στην αντεπίθεση, έκανε το σουτ, από πλάγια αριστερά και απέναντι από τον τερματοφύλακα, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

Μαχητής Τερψιθέας: Μπρέλλας, Κρίτσας, Παγκαρλιώτας (87’ Τσιτουρτζής), Αθανασίου, Μπουρουζίκας, Φλώρος, Σαββίδης (78’ Πατσιαβούρας), Μολλάς (85’ Παυλόπουλος), Κρεββατάς, Νικούλης, Μαλάκος.

Λαμία: Φυρινίδης, Σκόρδας (46΄Παπαστεργίου), Μικριτσιάν, Γόγολος, Αντωνόπουλος, Ευσταθίου, Ζλατκόφσκι, Κόλεφ (46’ Λεμά), Κυπτίου, Κουτρουμάνος (70’ Μοκάκε).

*athleticlarissa.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected