Α ΕΠΣ Ημαθίας

ΑΕ Χαρίεσσας – ΑΕ Καψόχωρας 0-1

Πολύ σημαντική από πολλές απόψεις νίκη πήρε η ΑΕ Καψόχωρας, αγωνιζόμενη μάλιστα από το 43′ με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Χρήστου Κοτούλα. Οι “κοκκινόμαυροι” αγωνίστηκαν ψυχωμένα και κατάφεραν να πάρουν τους τρεις πολύτιμους πόντους, φτάνοντας στην 7η θέση με 28 βαθμούς. Από την άλλη πλευρά, η ομάδα του Δημήτρη Χαλκιά ήταν κατώτερη σε σχέση με προηγούμενα παιχνίδια της και έχασε πολύτιμο έδαφος στην προσπάθεια για να βρεθεί στην πρώτη τετράδα του πρωταθλήματος.

Παρουσία λιγοστών φιλάθλων και σε ένα βαρύ αγωνιστικό τερέν λόγω της νεροποντής που προηγήθηκε, οι δύο ομάδες είχαν ένα αναγνωριστικό πρώτο 20λεπτο, διάστημα το οποίο δεν σημειώθηκε κάτι το αξιόλογο. Ο Χρήστος Τερζίδης παίζοντας με ενισχυμένο κέντρο και με πίεση στα αντίπαλα ατού, “εγκλώβισε” τους συνήθης…ύποπτους Παναγιώτη Τόσκα και Βασίλη Καρασαρίδη και η μοναδική απειλή προήλθε από τα εξαιρετικά στημένα του σπεσιαλίστα Τόσκα.

Η αποβολή του Κοτούλα στο 43′ με δεύτερη κίτρινη κάρτα (για θέατρο όπως υποστήριξε ο ρέφερι της συνάντησης κ. Βρέσκας) άλλαξε τις ισορροπίες στο ματς και ανάγκαζε τους φιλοξενούμενους να κοιτάξουν περισσότερο τα νώτα τους.

Η πιο χαρακτηριστική στιγμή όμως της αναμέτρησης ήταν η στιγμή της αλλαγής του Ζαχαρία Ιωαννίδη, ο οποίος αγωνίστηκε για τελευταία φορά με τα χρώματα της ΑΕΧ, καθώς από αύριο ενσωματώνεται στον ΑΟ Κάστωρ, που αγωνίζεται στον 2ο όμιλο της Γ Εθνικής.

Ωστόσο, οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να εκμεταλλευτούν το αριθμητικό πλεονέκτημα και παρά τις προσπάθειες των Στογιάννη και Τόσκα που απείλησαν σε ισάριθμες περιπτώσεις, το γκολ ήρθε για τους φιλοξενούμενους και συγκεκριμένα στο 69′ με ψύχραιμο πλασέ του Κώστα Χαλβατζή (προηγήθηκε εξαιρετική πάσα του Βαλάντη Κίτσα στην πλάτη της άμυνας).

Το τέρμα αυτό ανάγκαζε πλέον τους γηπεδούχους να αναζητήσουν το γκολ και ο τεχνικός των γηπεδούχων έριξε στον αγώνα τους “φρέσκους” Κανδηλίδη και Σιδηρόπουλο, με στόχο να δώσει επιθετική πνοή στην ομάδα του. Εντούτοις, οι φιλοξενούμενοι ήταν ιδιαίτερα επικίνδυνοι στις αντεπιθέσεις και θα μπορούσαν σε δύο περιπτώσεις (77′ Βλάχος και 90′ Γρηγοριάδης) να κάνουν το 0-2 αλλά ο Αντιφάκος είπε “όχι” και στις δύο περιπτώσεις.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Βρέσκας, με βοηθούς τους κ.κ. Αργυρίου και Παυλίδη.

Συνθέσεις

ΑΕ Χαρίεσσας : Αντιφάκος, Ιωαννίδης (67′ Φωτιάδης), Τσίπης, Λέσκας, Θεοδωρόπουλος, Κατσουγιαννόπουλος, Τόσκα (75′ Κανδηλίδης), Στογιάννης (72′ Σιδηρόπουλος), Καρασαρίδης Β., Κελεσίδης, Καρασαρίδης Δ.

ΑΕ Καψόχωρας : Καρασαββίδης, Κωτούλας, Μαγγανάρης, Τόζογλου, Μόσχος, Σταμούλης (65′ Κίτσας), Πιπιλιάρης (71′ Σωτηρόπουλος), Μπενίσκος (76′ Βλάχος), Διτσόλας, Χαλβατζής, Γρηγοριάδης

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected