Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων – Νηρέας Βέροιας 5-0

Εντυπωσιακός ο Μέγας Αλέξανδρος, συνέτριψε τον Νηρέα Βέροιας και έφτασε τους 30 βαθμούς στο πρωτάθλημα. Μάλιστα την επόμενη αγωνιστική έχει την ευκαιρία να αναρριχηθεί ακόμη περισσότερο στη βαθμολογία, καθώς παίρνει τους τρεις βαθμούς της νίκης με αντίπαλο την ΑΕ Αλεξάνδρειας. Το σημερινό παιχνίδι δεν αντέχει σε κριτική, καθώς η ομάδα του Γιώργου Ντάμτσιου επικράτησε κατά κράτος του αντιπάλου του και με πρώτα…βιολιά τους Σάββα Αθανασιάδη και Δημήτρη Σούρλα, έφτασε στο ευρύ 5-0.

Μπροστά σε 70 περίπου φίλους του, ο Μέγας Αλέξανδρος ξεκίνησε δυνατά από το πρώτο λεπτό, πήρε την πρωτοβουλία των κινήσεων και δημιούργησε τις προϋποθέσεις στα καρέ του Σαφαρίκα. Το σκορ άνοιξε στο 26′ ο Σάββας Αθανασιάδης, ο οποίος άλλαξε ωραία τη μπάλα με τον Γιώργο Ντάμτσιο και με πλασέ έκανε το 1-0. Σαν να μην έφτανε αυτό για τους παίκτες του Γερμανού Σαφαρίκα, στο επόμενο λεπτό ο Μέγας Αλέξανδρος κέρδισε πέναλτι σε χέρι του Τσολακίδη και ο Σάββας Αθανασιάδης ευστόχησε, δίνοντας σημαντικό προβάδισμα στην ομάδα του πριν τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα.

Ο Νηρέας από το σημείο εκείνο ανέβασε την απόδοση του, ρίσκαρε περισσότερο στον αγώνα και είχε την πρώτη του καλή ευκαιρία με τον Αντωνίου, ο οποίος σημάδεψε το δοκάρι του Μουσκεφτάρα (38′). Το πιο καθοριστικό όμως τέρμα, που ουσιαστικά έκρινε την έκβαση της αναμέτρησης, σημειώθηκε στο 39′ από τον Δημήτρη Σούρλα, ο οποίος έκανε το “‘ένα-δύο” με τον Ελευθεριάδη και με πλασέ νίκησε τον Σαφαρίκα.

Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός του αγώνα έπεσε όπως ήταν αναμενόμενο και στο διάστημα 55′-65′ ο Νηρέας είχε δύο καλές στιγμές, με τον Μουσκεφτάρα να αντιδρά σωστά και να απομακρύνει τον κίνδυνο. Το 4-0 σημείωσε και πάλι ο Δημήτρης Σούρλας στο 81′ (το 14ο προσωπικό του τέρμα στο πρωτάθλημα) ενώ το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Σάββας Αθανασιάδης στο 84′, κάνοντας χατ-τρικ στο σημερινό παιχνίδι και φτάνοντας τα 10 τέρματα στον σχετικό πίνακα των σκόρερς.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Λιόλιος, με βοηθούς τους κ.κ. Μοσχόπουλο Χ. και Μοσχόπουλο Δ.

Συνθέσεις

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων : Μουσκεφτάρας, Ελευθεριάδης, Ακρίβος, Μηνούδης Χ., Σούρλας Σ. (72′ Σαράτσι), Γιάντσιος (65′ Κασνακίδης), Αθανασιάδης Η.,, Καρβούνης (80′ Νικολόπουλος), Ντάμτσιος, Σούρλας Δ., Παπαδόπουλος

Νηρέας Βέροιας : Σαφαρίκας, Καραπουναρλίδης, Μπατανάρας, Τζιβάρας (72′ Στυλίδης), Τσολακίδης, Αντωνίου, Κακαβέλας, Κωτσόπουλος, Τσιολάκης, Φωτιάδης, Χειμωνίδης

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected